Pazartesi satın aldım, bu gün elime ulaştı Harddisk, internet siparişi, harddisk bozuk haklarım neler
Herkese merhaba. Pazartesi günü internet üzerinden sipariş ettiğim 3 TB , her biri 250 TL değerindeki 2 adet harddisk bu gün elime ulaştı.
Harddiskleri uygun yazılımlar ile test ettim ve 1 tanesinde bad sector yani bozuk kesim hatası var. Bu hatanın giderilmesi imkansız ve garanti kapsamında değişmesi lazım.
Fakat bana bu gün geldi ve henüz hiç kullanmadım. Garanti vs ile uğraşmak istemiyorum.
Direk malı satın aldığım yere iade edip ya değişim yada para iadesi istiyorum böyle bir hakkım var mı ?
Eğer firma beni illa garantiye yollayacaksın derse hakem heyetine başvurabilir miyim ?
Değil 1 hafta elime geçeli 1 gün oldu ve mal defolu kısacası haklarım nelerdir ?
Teşekkürler yanıt için
Cevap: Pazartesi satın aldım, bu gün elime ulaştı Harddisk, internet siparişi, harddisk bozuk haklarım neler
Şimdi fark ettim ki iki HDD de 2. el - HDD lerden bozuk olanı 13000 saattir calisiyor digeri ise 1750 saattir
Allah dan HDD ler calisma saatlerini kendi bioslarında tutuyorlar
Firma resmen nitelikli dolandırıcılık yapıyormuş meğersem
yarın iade etmek için arayacağım
Cevap: Pazartesi satın aldım, bu gün elime ulaştı Harddisk, internet siparişi, harddisk bozuk haklarım neler
yani kullanılmış harddisk mı satmışlar sıfır nıyetıne,,
Yalnız firma servis raporu isteyebilir, bozuktur diye. Bilginiz olsun.
ama sıfır dıye almış urunlerı ve ıkısıde kullanılmış oldugunu farketmiş arkadas , bu durumda dediği gibi kandırılmış olmazmı,,