Cevap: İcra tahsili yapamıyorum
Alıntı:
kıvanç_1985 rumuzlu üyeden alıntı
öncelikle herkese selamlar.
Kazandığım mahkeme sonucu icra dosyama yatan 240.000 tl parayı 12 gündür icra müdürlüğünden çekemiyorum. İlk hafta icra müdürü vekalet bırakmadan 1 haftalık izne ayrılmıştı. Geri kalan şu 5 günde bir çok bahane üreterek ödemeyi yapmadı.Dün ise ödeme emri belgesinin ptt tarafından yanlışlıkla başka bir dosya ile istanbula gönderildiğini söyledi ve bu şartlar altında ödeme yapmam dedi.Madem ödeme emri belgesi yoktu bu yenimi farkedildi ? Fikir verirseniz sevinirim
Ödeme emrini belgesinin ptt tarafından yanlışlıkla gönderilmesini anlayamadım. Para dosyada ise kesecek bir reddiyat makbuzu, sizden IBAN no isteyecek ve gönderecek icra. Bence dilekçe yazarak paranın IBAN hesabınıza yatırılmasını isteyin. Yapmazlarsa İcra Hakimliğine şikayet edeceksiniz.
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Ödeme emrini belgesinin ptt tarafından yanlışlıkla gönderilmesini anlayamadım. Para dosyada ise kesecek bir reddiyat makbuzu, sizden IBAN no isteyecek ve gönderecek icra. Bence dilekçe yazarak paranın IBAN hesabınıza yatırılmasını isteyin. Yapmazlarsa İcra Hakimliğine şikayet edeceksiniz.
ilginiz için teşekkürler. Ancak ödeme emri belgesi olmadan vermem diyor.Baş savcıyla görüştüm az önce oda aynı bilgiyi verdi. teşekkürler
Borçlunuzla veya varsa vekiliyle görüşebiliyorsanız icra dairesinde buluşup dosyadan parayı çekmenize muvaffakat verebilirler tebligat sebebiyle usuli işlemleri de aşabilirsiniz.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Borçlunuzla veya varsa vekiliyle görüşebiliyorsanız icra dairesinde buluşup dosyadan parayı çekmenize muvaffakat verebilirler tebligat sebebiyle usuli işlemleri de aşabilirsiniz.
ilginiz için teşekkürler Engin bey. Muhattap borçlu Yapı kredi bankası a.ş istanbul. ben işlemi mersinden yaptığım için kaale almıyorlar yokuşa sürüyorlar.PTT ile iletişime geçtim ve ödeme emri belgesini icra müdürlüğüne faxlattım. Benim burnuma başka kokular geliyor açıkçası