idari dava açmak için parayı yatırdım. Aradan 3 hafta geçti dava açtığım daireyi aradım dosyanızda para yok denildi. Bende PTT makbuzundaki tarihi okuyarak 21 gün geçti yatıralı nasıl yok dedim. Görevli biz her salı gidip parayı çekiyoruz hesabınızı haftaya salı kontrol ederiz ama isterseniz bugün yeni bir PTT havalesi yaparsanız dosyanızda para varmış gibi işletiriz dedi. Hemen para yatırdım ve telefon ederek söyledim. 4. haftada yine aradım yine dosya da para yok denildi. 2 kere yatırdığımı söyledim ve bu sefer görevli bana iki haftada bir gidip hesaplarını kontrol ettiklerini para olsa çekmiş olurdu sözleri üzerine PTT kabul numaralarını vererek kontrol etmesini söyledim.
5. hafta yine aradım yine para yok yatırmamışsınız ödeme yazısı göndericez denince beynimden vurulmuşa döndüm. Hemen ilk otobüse binip idari mahkemenin bulunduğu ile gittim. Bu sefer elden yatırdım ve makbusu gidip ellerine verdim. İdari mahkemeden ayrılıp otogara gittim. İçimdeki şüpheden ötürü tekrar aradım dosya numaramı sorunca bana paranız yatmamış niye yatırmıyorsunuz 5. haftası dolacak denilince çılgına döndüm. Biraz telefonda tartıştıktan sonra kapattım. 8. haftada arayınca dosyamıza bugün para yatırılmış denince artık sinirimden ağladım.
Neyse 3. haftada yatırdığım parayı geri aldım Ptt'den ama ilk yatırdığım ücreti alamadım. Ben parayı yatırdığım gün birisi gönderdiğim havaleyi almış. Ne yazık ki dava dosyama ilk yatırdığım para çekilmiş meğer ve beni 8 hafta sırf para muhabbetine oyaladıklarını düşünüyorum.
Birde şu var tabi şuan dosyamda ne kadar para var diye sordum bana en son yatırdığım meblağyı söylediler yani ilk yatırdığım para dosyamda yok. Peki idare mahkemesi adına yatırdığım bu ilk paranın başına ne gelmiş olabilir acep ?