Tebligat sonrası yurtdisina cikis
Acil yardıma ihtiyacım var sevgili hukukçular.
Gecen hafta pasaport şubeye gıttım pasaportumu yenılemek ıcın ve yoklama kaçağı oldugum ortaya çıktı 15 günlük teblıgatı ımzalattılar.Ekim sonu gibi 1 haftalığına esimin ailesini ziyaret etmemiz gerekiyor. Sorum su: tebligata uyup şubeye gidersem hemen alırlarmı? Yoksa şubeye gıtmeyıp para cezasına düşerek yurtdışına çıkabilirmiyim?
Süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum.hastalıktan dolayı zıyaret etmemiz gerekiyor ve bedelliyi bekliyorum.
Yardımcı olursanız çok sevınırım.Eminim bir çoğuna yardımcı olacaktır...
Teşekkürler.
Cevap: Tebligat sonrası yurtdisina cikis
Lütfen yardımcı olurmusunuz sızlerden bır cevap beklıyorum. Teşekkurler
Hala cevaplarinizi bekliyorum.Tebligat sonrasi verilen idari para cezasi ile yurtdisina cikilabilinirmi?
Öncelikle 15 günlük tecil süreniz devam ediyorsa askerlik şubesine gidip görüşün benim daha şu kadar günüm var ama yurtdışına çıkmalıyım diye anlatın onlar bir çözüm bulabilirler. Bir de süre dolduktan sonra yurtdışına çıkmaya çalışırken yakalanma ihtşmalinizde var yani havaalanında öyle alenen fark etceklerini sanmıyorum ama kimlik kontrolu yaparlarsa alıkoyabilirler sizi
Cevabiniz icin tesekkurler.
15 gunluk sureyi asmis durumdayim suanda.ucusum hafta sonu mesai saatleri disinda olucak bu halde pasaport kontrolde beni alikoyarlarmi? Ve yurtdisina cikincaya kadar dava acilirmi?
Sanirim sadece dava acilirsa alikoyabilirlar.Simdi ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim.
Alıntı:
cagataykayhan rumuzlu üyeden alıntı
Cevabiniz icin tesekkurler.
15 gunluk sureyi asmis durumdayim suanda.ucusum hafta sonu mesai saatleri disinda olucak bu halde pasaport kontrolde beni alikoyarlarmi? Ve yurtdisina cikincaya kadar dava acilirmi?
Sanirim sadece dava acilirsa alikoyabilirlar.Simdi ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim.
%100 aynı durumdayız..
Cuma benim uçuşum,ankara istanbul tekirdağ söylenilene göre birşey olmaz diyorlar... istanbul dış hatlar pasaport şubesini de aradım aynı dediler....
Yani bir sorun olmaz dediler sana?
Acaba bu 1 ay icinde dava acilirmi? Dava acilirsa alikonmayalim.E devlette birsey gorunmuyor:(
Alıntı:
cagataykayhan rumuzlu üyeden alıntı
Yani bir sorun olmaz dediler sana?
Acaba bu 1 ay icinde dava acilirmi? Dava acilirsa alikonmayalim.E devlette birsey gorunmuyor:(
dava açılmaz,sorun yok merak etme.. benim uçuşum iptal oldu kafayı yicem ukrayna hava yolları .. :o
Dava açılırsa zaten senin mutlaka haberin olur