Hukuk bürosundan uyarı geldi ne yapmalıyım ?
Arkadaşlar ben Kocaeli Üniversitesi'nde okuyorum ve ilk senemde bir servis firması ile sözleşme yapmıştık.Fakat hizmetlerinden memnun değildik ben ve birkaç arkadaşım.Sonra başka firma ile ortaklaşa bizi taşımaya başladılar ve bizi o firmaya verdiler.Sonrasında anlaşmazlıklar oldu ve bunlar ayrıldılar.Fakat biz diğer firmadan memnunduk ve bikaç ay onlarla devam etmemize rağmen eski firmaya ödedik paramızı.Sonra 3 ay kala ihbarname çektik noterden 3 kişi olarak.Belgeleri şuanda elimde bulunmakta.Tek taraflı fesh etttiğimizi belirttik.Bir kaç defa tehdit eder gibi aradılar vs. Fakat ihbarnameye 1 sene boyu dönüş olmadı.
Geçen ay beni hukuk bürosu aradı şu kadar borcunuz var ödemezseniz mahkemede şu kadar olacak vs.Bu belgeleri faks olarak çektim bürolarına birkaç hafta sustular dönüş yapmadılar.Dün evime uyarı kağıdı geldi hukuk bürosundan.Fakat bürodan beni arayan kişiye sorduğumuzda yanlışlık yapmış arkadaşlar onu dikkate almayınız birşey olmayacak vs gibi cümleler kurdular.Sizlerinde görüşlerini almak istiyorum.Ben öğrenciyim ve üzerime hiçbir mal varlığım yok.Ne gibi bir yol izlemeliyim icra kağıdı gelme durumunda neler yapmalıyım ? E devletten bu kağıdın gelip gelmediğini görebilir miyim çünkü 8 gün kadar tatilde olacağım ve ne kadar birşey olmayacak deselerde içim rahat edemiyor.Haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum çünkü çok zorluk çektik servis konusunda o dönem.
Görüş ve önerileriniz için çok teşekkürler şimdiden.
Cevap: Hukuk bürosundan uyarı geldi ne yapmalıyım ?
e-devletten görebilirsiniz. Eğer öyle bir şey varsa itiraz süresinin çok kısa olduğunu hatırlatayım.
Cevap: Hukuk bürosundan uyarı geldi ne yapmalıyım ?
Şu anda zaten gelmedi sadece hukuk bürosundan kağıt geldi.İtiraz süresi 1 hafta diye biliyorum yanlış bilmiyorsam.Fakat elimde belgelerim var ve hukuk bürosundaki muhatap kişi arkadaşlar yanlışlık etti vs. gibisinden konuştu.Yinede insanın içi rahat etmiyor ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum