Düğünden önce resmi nikah yaptım.aldatıldım boşanmak istiyorum
Merhaba benim durumumu internette araştırdım ancak kafam karıştı gerçekten.
Eşimle 6 ay önce resmi nikah yaptık ama düğünümüz olmadı ve aynı evi de paylaşmıyoruz çünkü şuan iş nedeniyle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. 2 hafta önce kendisine supriz yapmak için yaşayacağımız evimize gittiğim zaman kendisini başka bir kadınla yakaladım. Daha Düğünümüz yapılmadan aldatıldım ve boşanmak istiyorum. Ancak söyle bir sorun var bunu ispat edecek delilim ve tanığım yok. Eşime ondan boşanmak istediğimi söyledim asabiyet yaptı asıl kendisinin beni dava etme hakkı olduğunu resmi olarak evli olduğumuz halde onunla cinsel birliktelik yaşanmadığı için böyle bir sey yaptıgımı soylerim dedi. Neyse sonra kendısı de evlenmeye hazır olmadığını ve istersem mahkemede beni aldattığını sözlü olarak dile getireceğini söyledi. bu işin en kısa zamanda bitmesini ve uzamasını hiç istemiyorum. bir yılımız dolmadığı için anlaşmalı boşanamıyoruz. Sorum ise Dava açsam ve eşim de mahkemede aldattığını sözlü olarak dile getirse bu iş çok uzar mı ? yanıt verirseniz çok sevinirim.
Cevap: düğünden önce resmi nikah yaptım.aldatıldım boşanmak istiyorum
Anlaşmalı ayrılmalardaki beyan,zaten karsilikli isteklerini yazili bir sekilde dile getirmesidir hani buyuzden esinizin sozlu beyani bunu onaylicak diye düşünüyorum şunuda düşünmek gerekmektedir siz işinizi keyfiye bırakmamanızdan yanayım oyüzden sesli beyanını birde kayıt ederek elinizde bulundurunuz geçmiş olsun
teşekkürler sağ olun aklıma gelmemişti söze güvenin bitmesi biraz zaman alacak belli ki
Eşinizin mahkeme hakimine size söylediklerini tekrarlayacağını sanmıyorum..
Alıntı:
meraklıüye rumuzlu üyeden alıntı
Eşinizin mahkeme hakimine size söylediklerini tekrarlayacağını sanmıyorum..
İkrar hakimi bağlamaz....