Kredi kartı borc yapılandırması
Gecen ay itibarıyla bir bankaya olan kredi kartımın borcumun yapılandırması için talepte bulundum bana bireysel müşteri temsilcisi ihtiyac kredisi ile bunun kapatılacağı söylendi.Gerekli işlemleri yapıldıktan sonra bireysel müşteri temsilcisi kredi kartlarımın borcunun ödenip iptal edileceğini söyledi.Fakat 5 günlük sürenin sonunda toplam borcum olan 21300 tl lik kredi sözleşmesi v.s. yapıldıktan sonra ben kredi kartı borcumun kapandığını düşünürken.. hesabımda 19000 tl lik bir fazlalık tespit ettim kmh hesabıma yatmış bireysel müşteri temsilcisi dikkatsilizği yüzünden 21300den 2000 civarında eksi bakiye de olan kmhden otomatik kesinti olmuş. bu paranın ihtiyac kredisi olarak hesabıma yapttıgını düşündüm. İnternet bankacılığı kredi kartları sekmesinde borcumda gözükmemekteydi.. bankaya olan baska borcumu ve kendi borclarımdan bi kısmını ödedim.daha sonra fark ettim ki baksa bir sekmede iptal edilen kartlar arasında benim kredi kartlarım bulunmaktaydı bende porblem çıkmaması için bu paranın 7000 tl kredi kartı borcumun asgari ödemelerini ödedim. Ve bankaya yapılan bu durumu bildirdim ve kredi kartı borcumun kapamak için kredi çektiğimi bunu fakat bu paranın hesabıma yatırınca kmh hesabmın - bakiyesi tarafından kesinti yapıldıgını bildirdim...Banka görevlisi daha sonra beni aradı yukarısı (büyük ihtimal genel müdürlük) ve kredi kartı borcumun kalan kısmını 2-3 gün içerisinde ödemem gerektiği yoksa sözleşmeye uymadıgımdan ve baska yerlere harcama yaptıgımdan mahkemeye verip iyi niyet karinessinden dolayı dolandırıcılıkla suclanacağımı hapse gireceğimi kamu çalışanı oldugumdan dolayı memuriyetten atılacağımı bundan sonra kendisi ile değil yukarıdakilerle muhattap olacağımı 2-3 içinde ödemessem işlemlere başlıyacağımı söyledi.ben de şu anda 16000 civarında bi parayı ödeyemeyeceğimi kredi kartı borcumu ve ihtiyac kredilerini taksitlerini zamanında ödeebilceğimi söyledim. bu konuda ne yapmam gerekiyor .. Nasıl bi yol izlemeliyim..
Cevap: Kredi kartı borc yapılandırması
Acİl bİlgİ verebİlecek varsa Çok memnun olurum....
Cevap: Kredi kartı borc yapılandırması
bu konuyla ilgili bana yardım edebilecek kimse yok mu