Denetimli serbestlik kararına uymama
Herkese Selam,
Değerli Hukukçular geçen sene esrar yakalatmıştım ve denetimli serbestlik aldım ondan 5 ay sonra bidaha yakalattım ondada denetimli serbestlik aldım denetimli serbestlik evrağı geldi ve programlara katıldım şuana kadar hiç bir sorun yoktu hiç bir programıda kaçırmadım ama bugün eve bir evrak geldi aynen şöyle yazıyor ;
Sanık tedavi ve denetimli serbestlik tedbiri kararı yükümlülüklerini yerine getirmemiş olup denetimli serbestlik müdürlüğünce iade edilen ilam evrakları bila infaz ilişikte gönderilmiştir. Adı geçen hakkında yargılamaya devam edilerek karar verilmesi talep olunur.
Cevap: denetimli serbestlik kararına uymama
Eee? Sorunuz nedir?
Denetimli serbestliğe uymamışsınız, muhtemelen ilk karar sicilinize işlenmemiş olduğu için mahkeme ikinci seferde de işi sıfırdan ele almış, yeni bir denetimli serbestlik kararı çıkmış. Sonra bilgiler sicilinize gelmiş, ilgili makam da ilk karara uymadığınız için gereğini yapmış (GİBİ GÖRÜNÜYOR). Daha birkaç senaryo yazmak mümkün ama önce daha fazla bilgi vermeniz ve ne öğrenmek istediğinizi söylemeniz doğru olacak.
Cevap: denetimli serbestlik kararına uymama
Ben denetimli serbestlik kurallarının hepsine uydum görüşmeleri hiç kaçırmadım hiç bir sorunum yoktu , Kasımda mahkemem varmış ceza alırmıyım yada para cezasına çevirebilirmiyim ayrıca itiraz hakkım varmı , ?