6 Aylik bebegim var esim cezaevinde
Esim 5 yil once birini ayagindan vurmus silahla o zaman 3.5 ay hapis yatmis temyize falan gondermisler simdi de 22 ay cezasi var ilk once bir gun yatip cikabilir denildi geyve acikcezaevine gitti kapida eger girersen bir gün yatip cikamazsin demisler sonra da ferizli cezaevine yatti 2 aydir içeride ve ben cocugumla cok magdur durumda kaldim bana yapabilecegim bir durum varsa bu konuyla ilgili bilgilendirir ve esimin iceriden cikmasina yardimci olursaniz size cok dualar ederim beni feraha kavusturun lutfen
Cevap: 6 Aylik bebegim var esim cezaevinde
Bu konuda bilgisi olan yok mu bu site de
- - - Updated - - -
Normal de yatmamasi gerekiyor 3 yilin altinda cezasi nereye nasil bir dilekce yazmasi yada yazmam gerekiyor
Yatmaması gerekse yatırmazlar bu tür haklar re'sen dikkate alınır belki başka bir suçu daha vardır bilemeyiz en sağlıklı bilgiyi adliyeye gidip infaz savcılığı kaleminden öğrenebilirsiniz.
Tesekkur ederim engin bey
Engin bey ogrendim 3 yil 18 ay 30 gun cezasi kesilmis 97 gun onceden daha onceden yatmisligi var esimi acik cezaevine alma durumumuz var mi varsa ne yapmamiz gerekiyor
- - - Updated - - -
Ne yapabiliriz ben o kadar sure bebegimle bas edemem cok zor duruma duserim
6 Aylik bebegim var esim cezaevinde
Engin bey ogrendim esimin toplam cezasi 3 yil 18 ay 30 gun daha once yatmis oldugu 97 gun simdi de yatmis oldugu sure ise 2 ay bu durumda eşimin acik cezaevine alma durumumuz var mi yok mu varsa nasil bir yol izlememiz gerekiyor
Bacım infaz savcılığına gitmişken onu da sorsaydın ya :) bu konu biraz karışık altta verdiğim linklere tıklayın eşinizin durumuna uyuyormu bakın uyarsa eşiniz cezaevi müdürlüğüne dilekçe verebilir siz dışardan bu işleri niye kovalıyorsunuz orda yatanlar bu konuların piri olmuşlar zaten.
https://www.hukuki.net/showthread.php...Ayrilma-Durumu
https://www.hukuki.net/showthread.php...cezaevi-hakki-!
eşinizin toplam 55 ay cezası var bunun 1/5 kapalı ceza infaz kurumunda yatması gerek yani 11 ay bunun 97 gününü daha önce yatmış 7 ay 23 gün sonra açık ceza infaz kurumuna gitmek için dilekçe yazar. Geçmiş olsun..