Sevk maddesi TCK/191/1 53/1
Merhaba, 2 ay önce başımdan geçen bir olaydan bahsedeceğim kisaca
2 ay önce başımdan geçen bir olayda bir kişinin sigara vermesi üzerine bayilmış olup kendimi hastanede buldum daha sonrasında polisler gelip ifade mi aldılar ve ifademde şikayetçi oldum ama bana gelen kağıkta tanık olarak değil sanık olarak yargılanıyorum üzerimde her hangi bir uyuşturucu madde bulunmamaktadır..
ve su anda gelen belgeyi yazıcam sizlere bana bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olucam şimdiden teşekkür ederim
Soruşturma Evrakı incelendi
Olay Tarihi 05/06/2014 günü saat 15:00 sıralarında uyuşturucu madde eroin alınıp rahatsızlanmasıyla şüphelinin hastaneye kaldırıldığı x hastenesinde tedavisi görüldüğü anlaşılmakta olup,
Şüpheli savunmasında olay günü saat 14:00 sıralarında x caddesi üzerinde servis beklerken tanımadığı bir şahsın ikram ettiği sigarayla içmesiyle rahatsızlandığını kendisinin uyuşturucu madde kullanıcısı olmadığını bildirmiştir.
Her ne kadar şüpheli inkar yolu savumada bulunmakta ise de , dosya arasındaki şüphelinin uyuşturucu made alımı nedeniyle rahatsızlanarak tedavi gördüğü işaret eder doktor raporu,uyuşturucu orein maddesi ile sigaranın ilk çekimde fark edilebilir oluşu şüphelinin savunması doğrultusunda yapılan kolluk araştırması neticesinde süpheliye sigara veren kişi veya kişilere rastlanılmaması birlikte dikkate alındığında, şüphelinin kullanmak amacıyla uyuşturucu madde satın alıp kullandığına ilişkin hakkında kamu davası açılmasına yeter şüphe oluşturacak delil bulunduğu kanaatine varılmakla,
Şüphelinin yargılanmasının makemeniz tarafından yapılarak yukarıda belirten sevk maddeleri uyarınca cezalandırılmasına karar verilmesi kamu adına talep ve iddia olunur 23/06/2016
Anlıya Bileceğim Bir dilde Neler Gerçekleşicek Ve bu konu ile Hangi Yolları İzlemem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: Sevk maddesi TCK/191/1 53/1