Cevap: Sadece Bi kaç soru
Kartınızı kayboldu diyerek iptal ettirip yeni kart alabilisiniz.
Merhaba babanızla aranızda ne yasamıssınız bılemem ancak herseyden once oturup 2 kere dusunmek lazım babadır atsan satsan oldursen de oyledır
Alıntı:
burak_erbas rumuzlu üyeden alıntı
Ailemden 5 yaşımdan beri çeşitli şekillerde şiddet görüyorum yaşım 18 şuan ve son zamanda olan üniversitede kaldığım derslerden dolayı ailem okula göndermeyeceğini söylüyor, öğrenim kredimin yattığı banka kartımı da elimden aldılar benim sorum şu bu sebeplerden dolayı babama dava açsam ne kadar ceza alır bunların hukuktaki karşılığını merak ediyorum
Sn Şenolerker in de dediği gibi yeni kart çıkarabilirsiniz. Eskisini iptal ettirmeyi unutmayın. Okumakta kararlı ve aileniz ise okutmamakta kararlı ise Yol ayrımındasınız demektir. Ailenize karşı çıkacaksınız. Bu durumda evden dahi kovulabilirsiniz. Buda okurken maddi olarak destek görmeyeceğiniz anlamına gelir. Ailenize karşı yardım nafakası davası açabilirsiniz.
Fakat önce aileniz ile ciddi olarak konuşmanızı okumakta kararlı olduğunuzu anlatmalı, onlarda sizin ciddi olduğunuzu anlamalılar. Aileler bazende aklı başına gelsin diyede bu şekilde davranışlarda bulunabiliyorlar.