Haberim olmadan seçim görevlisi olmuşum !
Başbakanlık seçimlerinde partili üye olarak görev yapmıştım. Şimdi cumhurbaşkanlığı seçimlerinde haberim olmadan beni partili üye yazmışlar. Telefona YSK dan mesaj geldi. Partili üye olarak seçildiniz belgenizi alın filan diye. Ben gitmek istemiyorum haberim yok kafalarına göre iş yapmışlar. Hiç bi yere gidip imza filan atmadım başvuru da yapmadım herhangi bir siyasi partiye üyeliğimde yok. Gitmezsem herhangi bi sorun oluşurmu ? teşekkür ederim.
Cevap: Haberim olmadan seçim görevlisi olmuşum !
İlgili seçim kuruluna dilekçe verip iptal ettirebilirsiniz.
Alıntı:
Koray Bülbül rumuzlu üyeden alıntı
İlgili seçim kuruluna dilekçe verip iptal ettirebilirsiniz.
Nereye dilekçe vericem partimi ysk mı ilçede yaşıyorum. Ama asıl merak ettiğim gitmezsem bir sorun olurmu. Çünkü haberim olmadan yapmışlar partili görevlilerde gitmeyince sıkıntı yaşanırmı ?
Dilekçenizi varsa ilçe seçim kuruluna yoksa il seçim kuruluna vereceksiniz. Yedeğiniz muhtemelen vardır ancak seçime az bir zaman kaldığı için mazeretinizi kabul etmeyebilirler. Yedeğinizi ancak sağlık raporlu olursanız kullanabilirler. Ancak kesinlikle gidebilecek durumunuz yoksa vakit kaybetmeden bağlı bulunduğunuz seçim kurulu ile irtibata geçin. Görevlendirildiğiniz halde seçim günü hazır bulunmamanız durumunda sağlık raporunuzda yoksa cezai müeyedelerle karşılaşma ihtimaliniz yüksek.
Alıntı:
Koray Bülbül rumuzlu üyeden alıntı
Dilekçenizi varsa ilçe seçim kuruluna yoksa il seçim kuruluna vereceksiniz. Yedeğiniz muhtemelen vardır ancak seçime az bir zaman kaldığı için mazeretinizi kabul etmeyebilirler. Yedeğinizi ancak sağlık raporlu olursanız kullanabilirler. Ancak kesinlikle gidebilecek durumunuz yoksa vakit kaybetmeden bağlı bulunduğunuz seçim kurulu ile irtibata geçin. Görevlendirildiğiniz halde seçim günü hazır bulunmamanız durumunda sağlık raporunuzda yoksa cezai müeyedelerle karşılaşma ihtimaliniz yüksek.
sağolasın yardımların için mecburen gidicez o zaman başıbuyruk kararlar alanlar yüzünden insanda devlet sevgisi bırakmadı adi siyasetçiler.