Cevap: Ceza mahsup hakkında.
Alıntı:
Src rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı günler 2009 yılında bilişim suçundan tutuklanıp 18 ay ceza evinde kaldıkdan sonra serbest bırakıldım şimdi ise başka bir bilişim suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezam geldi.Savcılıkdan çağrı kağdı geleli 1 ay oldu teslim olmam gerekiyor lakin mahsup hakkında bir kaç bilgi duydum siz değerli hukukçulara sormak istiyorum önceden yatmış olduğum hapis cezasını buna mahsup ettirebilirmiyim Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
- - - Updated - - -
Yorumlarınızı bekliyorum..
18 ay tutuklu kaldığınız davada suçsuz bulunup mu serbest bırakılmıştınız?
Alıntı:
Src rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı günler 2009 yılında bilişim suçundan tutuklanıp 18 ay ceza evinde kaldıkdan sonra serbest bırakıldım şimdi ise başka bir bilişim suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezam geldi.Savcılıkdan çağrı kağdı geleli 1 ay oldu teslim olmam gerekiyor lakin mahsup hakkında bir kaç bilgi duydum siz değerli hukukçulara sormak istiyorum önceden yatmış olduğum hapis cezasını buna mahsup ettirebilirmiyim Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
- - - Updated - - -
Yorumlarınızı bekliyorum..
Mahsup için ilk davadan beraat etmeniz veya yatmış olduğunuz süreden daha az bir ceza almış olmanız temel şarttır. Ikinci şart ise mahkum olmuş olduğunuz suçun beraat ettiğiniz davanın kesinleşmesinden önce işlenmiş olması gerekir.
merhaba bişey sormak istiyorum benim eşim iki buçuk aydır cezaevinde almış olduğu ceza 16 ay teslim olsaydı eğer 10 gün yatıp çıkıcaktı açık cezaevinden fakat kendi teslim olmadığı için 4 ay yirmi gün yatıcak şuan.ama yargıtayda bir dosyası var o dosyadan tutuklu kaldığı 11 buçuk ayı şimdiki cezasından mahsup ettirmek için dilekçe yazdı.ağır ceza inceliyormuş şuan karar verilcek diye söylendi bana.sizce olumlu bir yanıt alabilir miyyz acil yanıtlarsanız çok minnettar olurum
- - - Updated - - -
bir bilen yok mu acaba
- - - Updated - - -
acil bi cevap verin lütfenn