Babam kredi borcu varken kaza geçirdi ameliyat oldu
Babam kredi borcu varken kaza geçirdi beyin kanaması oldu beyin ameliyatı oldu arkasından 2 kere anjiyo oldu ve şuan da %50 özürlü raporu var, belediyeden ihaleyle kiralanan ufak bir kafe işletiyordu, şuanda amcam idaretten dükkanda duruyor ama babam çalışamıyor bayılıyor stresten kalbine ağrı giriyor damar tıkanıklığı başlıyor dükkana bakamıcak durumda ve kredi borçlarımız var dükkan zarar etmeye başladı babam olmadığından beri dükkanı iflasla kapatıcaz gibi duruyo ancak babam çalışamadığı için bu borçları ödeme ihtimalimizde yok ben öğrenciyim üniversite okyorum okulu bırakıp çalışmak istemiyorum bu borclardan kurtulmak için azaltmak için ne yapmamız gerekir engelli raporunu yeni alldık bir işe yarar mı dükkanı iflas ile kapatmamız bir anlam teşkil eder mi lütfen yardım edin okulumda başarılıyım ve bırakmak istmiyorum okumak istiyorum lütfen bir akıl verin.
Cevap: Babam kredi borcu varken kaza geçirdi ameliyat oldu
arkadasım gecmiş olsun. kredi borcunu ödemekten başka bir secenek yok.
fakat aklıma birsey geldi ben kredilerimi çekerken kredi tutarları kadar ''Ferdi Kaza sigortası '' yaptılar. herhangi bir malulluk durumunda ödemeleri karsılayacagını soylediler. her banka yapmıyor. a...bank g...bankası yapmıstı.senin için tek umut bu sigortanın baban kredi çekerken onada yapılmıs olması.
e devletten sigorta policeleri gorunuyor.oraya girip oradan bak belki kredi çekerken yapılmıştır.weya babanın kredi çektiği banka ile gorusup ferdi kaza sigortası olup olmadıgını ogrenmeye calıs. allah yardımcın olsun
genelde bankalar sigorta yapıyorlar ancak hangi durumları kapsadığının araştırılması lazım tabiki
Alıntı:
sunrice rumuzlu üyeden alıntı
genelde bankalar sigorta yapıyorlar ancak hangi durumları kapsadığının araştırılması lazım tabiki
sunrice bahsettiğim ferdi kaza sigortası. hayat sigortası değil. hayat sigortasını her banka yapıyor mecburi. fakat buna ek olarak da ferdi kaza sigortası yapan bankalar var.malulluk durumunda ödeme yapıldığını soylemişlerdi o zamanlar. pek fazlada üstüne düsüp arastırmamıstım. arkadasın yazısını okuyunca aklıma geldi belki bir ümit olabilir onun için tabiki yapılmıssa o sigorta