Kredi kredi kartı ve eksi bakiye
Sekİz yildir ayni bankayla ÇaliŞiyor bu bankadan kredİ Çektİm dÜzenlİ ÖdÜyorum ve bu bankanin kredİ kartini kullaniyordum son
1 aydan anca asgarİsİnİ Ödedİm fakat bugÜn banka benİm kredİ karti lİmİtİmİ dÜŞÜrdÜ ve benİ eksİ - 8000.00 tl olarak gÖsterİyor malÜm karti kullanamayinca elİmdekİ nakİt İm fatura Ödemelerİ aliŞverİŞ derken bİttİ ve bankanin kredİye baĞladiklari hesabin - eksİ bakİyesİnİ de kullandim Şuan İÇİn Ödeme yapamiyorum asgarİ Ücretle ÇaliŞiyorum ve bu bankadan maaŞ aliyorum maaŞ hesabi ve kredİ hesabi ayri Üzerİmde mal varliĞim yok evlİyİm fakat İkametgahim babamin evİnde banka bana ne tÜr bİr İŞlem yapabİlİr
13.257,00 tl kredİ karti lİmİt 13000 00 tl
14.000,00 tl kredİ borcu anapara 8000,00 tl 17 TAKSİ ÖDEMESİ VE HEPSİ ERKEN ÖDENMİŞTİ
3900,00 tl kredİden dolayi aÇilan hesap - eksİ bakİye 3900 00 tl
YARDIM İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
Cevap: Kredi kredi kartı ve eksi bakiye
merhaba arkadasım iyi günler.
benzer bir drum yasamıstım anlatayım.
a bankasından maas alıyordum o bankaya ait kredi kartım kredi hesabım ve ek hesabım vardı. bir ay hiç birine odeme yapamadaım. oncelikle ek hesap faiz ucreti için aradılar. odememı belirttiler sonra kredi kartı krediler için aradılar. tarih istediler. maas gununu soyledım nitekim o gun odedim.
fakat bu arada maas aldıgım hesaba boloke koymuslardı. sonucta aynı bankadan maas alıyodum ve borcum o bankaya idi her ne kadar yasal olmasa ise yapıyorlar eger odememıs olmasa idim o bloke kalkmayacaktı.
aynısı senin içinde olacaktr hesabna bloke koyarak maasını almanı engelleyecek sende mecburen odeyeceksın maasını borclarına.
haciz vs durumuna uzatrmı bilmem acıkcası bloke koyarak cozmeye calısacaktır diye dusunuyorum.
iş haciz durumuna yururse banka 50-60 gün aralıgında takip birimine yollayacak. dahada odenmediği halde 90 gün içinde yasal takip baslatacaktır avukata devrederek tahsil etmeye calısacaktır.
maas aldıgın bankaya borclu isen kolay kolay borcu ödemeden maası kurtaramazsın.
allah yardımcın olsun