Cevap: dolandırıcı oyun sitesi
Dava açmadan geri alıp alamayacağını söylemek zor. Bir de bu konular hem tüketici hem bilişim konusu olduğundan uzmanı olan hakim sayısı da az. Bir avukata ama bu konuları iyi bilen bir avukata danışırdım ben olsaydım.
Konu dışı ama Oyuna 30,000 de harcanır mı yalnız? Onun yerine evime uçak simülatörü alır evimde pilotluk eğitimi alırdım şahsen :)
Cevap: dolandırıcı oyun sitesi
Teşekkürler yorum içinde,ben kısa bir araştırma yaptım bu oyunun oluşturduğu hizmet sözleşmesi tüketici haklarını ihlal ediyor.Hizmet sözleşmesi oluştururken müşteri hakkınıda ön planı çıkarmak gerekiyor bu oyun sahibi ise admin istediği hesabı siler istediği hesabı açar zihniyetinde birde taraflı davranıyor.Oyunculara aynı doğrultuda yaklaşmıyor oyuna kim daha çok para yatırıyorsa ona iyi tolerans tanıyor chatten ceza vermiyor dp cezası vermiyor ve kural ihlali yaptıkları halde.Birde ben 30 bin tl harcadım ama oyuna 500 bin tlden fazla yatıran kişiler var örnek oyun birincisi olan kişi koman adlı birisi ve admin sürekli ona tolerans tanıyor ve onun yüzünden benim hesabım kapatıldı.Gerekli şekilde tüketici mahkemesine başvuru yapacağım yinede bilgi vermek isteyen arkadaşlar buradan yorum yazsın lütfen