Bina Yönetimiyle başım belada
Her türlü yardım ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Konuya şu şekilde başlıyayım. Evime Digitürk ve Fiber internet bağlatmak istedim. Digitürkten evime gelip digitürk ü bağladılar fakat fiber hattı bağlayamadılar fiber hat evin önüne kadar gelmiş buna bina yönetimi karşı çıkmış biz istemiyoruz demişler. Bende geçen hafta 2 yıllık taahhüt imzalayıp digitürk e teslim ettim. Yöneticiden izin istememe rağmen karşı çıktılar hiç beklemediğim şekilde fevri hareketler ve kaba şekilde konuşmalar sergilediler ve sizin istediğiniz olmaz biz ne dersek o olur şeklinde konuştular. Evimde internet kullanamıyorum böyle cahil insanlar yüzünden . Bide babam yönetici yardımcısı babam'ın imzasıyla bu hizmetten yararlanabilirmiyiz ne şekilde bir yol izlemem gerekiyor ? Daha öncede bağlatmak isteyen olmuş fakat o bina sakinini bu şekildeki tevırlarıyla susturmuşlar. Ama ben hukuki bir boyutuyla bu işi çözeceğimize inanıyorum Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ...
Cevap: Bina Yönetimiyle başım belada
TTneti ara sor onlar kesin bir yolunu bilirler yani enazından ben öyle tahmin ediyorum :)
Yönetici kim oluyor da tek başına fiber istemiyoruz diyor tüm bina adına? Yönetm kurulundan karar çıkmazsa ki o kurulda apartman sakinleri vardır kendi kafasına göre öyle o olmaz bu olmaz diyemez kessin sesini :)