Yuva yikan kadina tazminat
Esim beni başka bi kadınla aldattığı ben bunların samimi fotoğraflarını içeren müzikli slayt görüntülerini yakaladim. Elimde görüntüler var ve mesajlasmalar tabiki.. Esim anlaşmalı boşanmayı kabul etti 50000 TL de tazminatı kabul etti.. Simdi ben ayrilmamiza sebep olan bu kadına (oda evli kocası biliyornus ama onlar ayrılmadı)100000tl tazminat aciyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyom hangi şartlarla davayı kazanirim yardımcı olursanız buradan gelişmelerden haberdar ederim ...
Cevap: Yuva yikan kadina tazminat
Boşanıp boşanmadığınızı yazmamışsınız. 3 ncü kişiye karşı tazminat davası açabilmeniz için eşinizden sadakatsizlik / zina nedenleri ile boşanmanız gerekir. Yani eşinizin 3 ncü kişi ile yaşadığı ilişkinin boşanmanıza sebep olduğunun boşanma kararına geçmesi lazım.
Anlaşmalı olarak eşinizle boşandıktan sonra artık eşinizle aranızda hukuki bir bağ kalmayacağından dolayı kendisine ve 3 ncü şahısa tazminat davası açamazsınız.
Şuan boşanmış değiliz önce boşanma davamiz acilicak sonra tazminat .boşanma dekcemizde üçüncü bi şahısla kari koca hayati yaşanması sebebiyle aile birliğinin kalmaması gibi şeyler yazıyor sadece eşim itiraz etmiyor etmesi de gerekmiyor tazminatı ve boşanmayı kabul etti ..peşinden kadina olandavami baslaticam teşekkürler..
Eşinizin 3 ncü şahısla olan ilişkisini deliller ve tanık ifadeleri ile ispat etmek zorundasınız. Eşinizin birlikte olduğu şahsın adı kararda geçmeden, eşinizin 3 ncü şahısla ilişkisi kararda yazılmadan 3 ncü şahısa karşı dava açsanız da kazanamazsınız.