İnternetten yapılan alışveriş hakkında suç duyurusunda bulunmak istiyorum.
Merhaba değerli arkadaşlar foruma az önce üye oldum.
En bilinen ve tanıdık bir webmaster forumu üzerinden bir kişi ile, web sitesi alısverisin'de bulunacaktık.
Site için istediği fiyata anlaştık parasını hesabına geceleğin gönderdim sabah para kişinin hesabındaydı benden cıkmıstı.
Ondan sonra bu kişinin daha önce dolandırıcılık yaptığını öğrendik forum üzerinden sadece farklı bir forum ismi kullanıyormuş
Benim parayı gönderdiğim hesap ismi tamamen farklı bu kişinin adına değil, suç duyurusun'da bulunurken bu kişinin adınımı vermeyelim yoksa parayı gönderdiğim banka hesabına kayıtlı olan isimimi vermeyelim?
Şimdi benim izlemem gereken yollar nelerdir bu kişinin kesinlikle peşini bırakmayacağım konudaki duyarlılığınızı rica ediyorum.
Elimde bulunanlar :
Kişi adı soy adı cep telefon numaraları banka hesap bilgileri oturduğu şehir alısverisi yaparkenki skype görüntüleri parayı geçtiğim hesap bilgileri.
Cevap: İnternetten yapılan alışveriş hakkında suç duyurusunda bulunmak istiyorum.
Şüpheli olarak ikisinin de ismini geçirin. Suç işlemek amacıyla örgütlü de olabilir bu durum, başka kişiler de çıkabilir arkasında.