Bisikletim çalındı ancak seri no' sunu bulamadğımız için emniyete dilekçe veremiyorum
Merhabalar;
Dün akşamüstü kapımızın önünden kilitleri kırılmak suretiyle 2 adet bisikletim çalındı. Hırsızların arkalarından çıplak ayak koşturdum ve birini yakaladım, bisikleti aldım fakat hırsız kaçtı. Diğer hırsız zaten farklı yöne doğru çoktan gitmişti.
Hemen Kadıköy sahildeki karakola gittim. Danışmada bana, bisikletin faturasını bulmam gerektiğini, aksi taktirde işlem yapamayacaklarını söylediler. Faturayı gidip getirdim. Ancak üzerinde bisiletin seri no' su yazmadığı için dilekçe veremeyeceklerini söylediler.
Bu durumda ne yapmam gerekli?
Cevap: Bisikletim çalındı ancak seri no' sunu bulamadğımız için emniyete dilekçe veremiyorum
Savcılığa şikayet dilekçesi verebilirsiniz neyin kafasını yaşıyor o polisler anlamadım.
Cevap: Bisikletim çalındı ancak seri no' sunu bulamadğımız için emniyete dilekçe veremiyorum
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Savcılığa şikayet dilekçesi verebilirsiniz neyin kafasını yaşıyor o polisler anlamadım.
Teşekkürler. Aşağıdaki dilekçe uygun mudur?
CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA
MÜŞTEKİ : *****************, T.C. Kimlik No: ***************
Adres : ************L
ŞÜPHELİ : Şahıs 1: 28-29 yaşlarında, 90 kilo civarında, 1.75 boylarında, kirli sakallı, yanık tenli, erkek
Şahıs 2: 45 yaşlarında, zayıf, 1.70 boylarında, erkek, beyaz şapka ve çantalı
SUÇ : Bisiklet Hırsızlığı
SUÇ TARİHİ : 22/07/2014
AÇIKLAMALAR :
1- 22.07.2014 saat 19.00 sularında Moda Caddesi ********deki evimin önünde kilitli halde bulunan 2 adet Kron City Tourer marka bisikletim çalınmış bulunmaktadır. Hırsızların birinin arkasından koşturup Sarraf Ali Sokak’ ta yakaladım ve bisikletin birini kurtardım fakat şahıs kaçmayı başardı (Şahıs 1) ve Kadıköy iskele ye doğru kaçtı. Diğer Şahıs ise (Şahıs 2) Sakızgülü veya Halisefendi sokaktan bisiklete binerek uzaklaştı.
DELİLLER : Kesilmiş bisiklet kilidi
Tanıklar: *********
SONUÇ VE İSTEM : Yukarıda kısaca açıklandığı üzere şüpheliler hakkında kamu davası açılmasına ve cezalandırılmasının sağlanmasına karar verilmesini, ve çalınan bisikletimin bulunmasını saygıyla talep ederim.
müşteki
İmza
Banka kartları ve kredi kartlarının numarasını ve şifresini de ekledin mi tamamdır.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Banka kartları ve kredi kartlarının numarasını ve şifresini de ekledin mi tamamdır.
Bir de cep telefonu numarası gerekli bence