Ukash Yasal mı dolandırıldım
Arkadaşlar her zaman ukashlarımı www.sitemizde_reklam_yapamazsiniz.com bozdururdum hiç bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar geçenlerde bozum kuru daha yüksek olduğu için www.sitemizde_reklam_yapamazsiniz.com a bozdurdum dolandırıldım nasıl şikayet edebilirim ve ukash yasal mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Cevap: Ukash Yasal mı dolandırıldım
bu işte yetkili birim BDDK ve
GİB, MASAKvb. düzenleyici kurumlarca belirlenmiş ve ön ödemeli kartlar için Suç Gelirlerinin Aklanmasının ve Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler HakkındaYönetmelik'in 6. maddesi kapsamında kimlik tespiti yapılmasını zorunlu kılmayan azami limitler dahilinde yapılabilir. Düzenleyici kurumların limitleri değiştirmesi durumunda bu limitler güncellenecek olup, 09/04/2008 de çıkan Mali Suçları Araştırma Kurulu Genel Tebliğ Sıra No:5’in 02/01/2010 da güncellenen 2.2.9 nolu düzenlemesi gereğince 02/01/2010 tarihi itibariyle limitler yıllık 5.000 TL toplam yükleme bakiyesi, 2.000 TL yıllık para transferi/nakit çekim, 300 TL günlük nakit çekim ve 300 TL tek sefer nakit çekim olarak belirlenmiştir.
Yine 2013 yılında çıkarılan Kanun No. 6493 yasa
Önce c.bassavcılığına sonrada bddk ve masak' a dilekçelerini gönder.