gsm sirketinden kaynaklı hata sebebiyle hattım kısıtlandı!
Merhaba, ismi gecen operator beni istediğim tarifeden 5 lira fazla olan tarifeye geçirdi ve başvurumun ardından istediğim tarifeye geçişimi sağladı. Ancak düzeltme işlemini yaparken 37 tl gelmesi gereken faturanin 82 tl gelmesine sebep olmuslar. Uzun gorusmelerim sonucu 45 lira iade edilmesine karar verdiler. Sorunlar simdi basliyor. 45 liranin 82 liradan dusulup kalan 37 lirayi banka hesaplarindan gondermem gerektiğini soylediler ve gonderdim. Daha sonra dekontu onlara faksladim. Bu islemler olurken faturamin son odeme tarihi de yaklaşıyordu. Musteri hizmetlerini 1 aydir ariyorum ve her gun farkli bilgiler aliyorum. Faks kendilerine iletilmemis. Tekrar gonderdim hala iletilmemis. Ve benim hattim suan fatura odemedigim icin kisitlandi. Ustelik bugun aradigimda bana yeni faturaniz alacaginizdan dolayi cikmadi onceki faturanizi odemek zorundasiniz yoksa hattının açılmaz bilgisi verildi. Simdi soruma gelecek olursam, benim bir hatam olmamasına rağmen hattımı kısıtladıkları için bir hak iddia edebilir miyim? Bu sorunumun acil çözülmesi için nasıl bir yol izlemeliyim? Elimde faks sonuç raporu, dekont mevcut. Ve görüşme kayıtları da gsm sirketinde mevcut. Yazı uzun oldu zahmet edip cevap verirseniz memnun olurum. Teşekkür ederim.
- - - Updated - - -
Yaklasık 2 haftadır oyaladıkları icin cozume ulasamiyorlar. Musteri hizmetleri, mail, faks kanallarıyla sikayetimi bildirdim fakat baska bu kanallardan cozum saglanmadi.