Cevap: öğrenciyi evden çıkarma
Siz kontratı kiminle yaptınız?
Görünüşe göre emlakçı ev sahibine "onlar çıktı" dedi, yeni kiracı bulacak, bu arada bir aylık kirayı sizden elden alıp cebe atacak, ayrıca yeni kiracıdan da komisyon alacak. Süper iş :)
- - - Updated - - -
Elden kira ödemeyin tabii ki. Bankaya yatrın muhakkak.
aynen bizde öyle düşünüyoruz . en yardım edilmesi gereken öğrenciler ama bu insanar öğrencileri sömürüyor. bu durumda ne yapabiliriz kontrat emlakçıyla yapıldı
Alıntı:
cumlkra rumuzlu üyeden alıntı
aynen bizde öyle düşünüyoruz . en yardım edilmesi gereken öğrenciler ama bu insanar öğrencileri sömürüyor. bu durumda ne yapabiliriz kontrat emlakçıyla yapıldı
Kontratta çok acayip maddelerin olmadığını umuyorum. Ama elinizde bir kopyasının olmaması sizin büyük bir hatanız.
Kirayı vaktinde bankaya her zamanki hesaba yatrın. Asla elden vermeyin.
Sözle sorulduğunda itiraz etmeyin. Hık mık çıkarız falan deyin, ama çıkmayın.
Çıkmanız için ihtarname göndermesi gerek. Noterden ihtarname gönderirse tekrar sorarsınız ihtarnameye göre.
Emlakçı bizim ev sahibinin numarasını aramış olduğumuzu duymuş olacakki dün yine geldi elden parayı almaya, adama staj yaptığımızı ve yaz okuluna gittiğimizi mağrdur olacağımızı söylememe rağmen tek verdiği cevap beni ilgilendirmez evden çıkın ev sahibinin oğlu almanyadan temelli geliyor.Bize ihtarname çekmediyse evden çıkmamız için, o zaman haklı mı durumdayız ? almanyadan oğlum geliyor dediği için herhangibir belge göstermek zorundamı? okuduğum kadarıyla oğlum geliyor dedikten sonra oğlu yerleşmezse hapis cezası ve para cezası var üstelik 3 yılda kiralıyamıyormuş evi.