-
Mesaj İle hakaret
Merhabalar benim küçük bir miktar borclu oldugum arkadaşım var fakat ben buna ödeyeceğim söyledeğim borçu bana ödemediğim için hakaret içerin msjlar atıyor ben karşılık vermıyorum fakat msjları hat değiştirdiğim için kayboldu ben bunları Gsm operatorunden mahkeme kararı ile alabilirmiyim ve alıp hakaret davasında bulunabilirmyiim .? bilgileriniz için teşekkürler
-
Cevap: Mesaj İle hakaret
Borcunuz var, ödemiyorsunuz, atılan mesajlara karşılık bile vermiyorsunuz ve bir de alacaklıyı dava etmek istiyorsunuz anladığım kadarı ile.
GSM operatörü size mesajları veremez. Teknik olarak mümkün değil.
-
Hem borcunu ödemiyorsun hem de adamı dava mı ediyorsun.Biraz utanma olmalı insanlarda
-
Bu uğuraltan denen şahıs beni donanımhaber forumlarında 265 TL dolandırdı. Kendisini savcılığa vermek için donanımhaberden kanıtların gelmesini bekliyorum. En yakın zamanda kendisiyle mahkemede görüşeceğiz. Şimdi burada görünce yine sinirlerimi zıplattı! Banada aynı şekilde o kadar mesajlarıma cevap vermedi, telefon numarası verdi kullanılmıyor diyor. Kendisinin iletilerinin hepsine bakın zaten hep başından böyle borçla alakalı bi dolandırma olayları geçmiş. Yöneticilere sesleniyorum bu arkadaşı bu forumdan uzaklaştırın, kendisi bir dolandırıcıdır.