Eşim eve dönmek istemiyor
Eşimle küçük bir tartışma yaşadıktan sonra yaklaşık iki ay önce bir kaç gün kafamı dinlemek istiyorum diyerek ailesinin yanına gitti ve dönmedi, telefonlarıma da cevap vermeyince eşimin yanına annem ve amcamı gönderdim.
Karımın babası da anneme kızı size vermedim oğlun gelsin demiş.
Kendim gitmedim çünkü eşimin ailesiyle daha önce şiddetli bir tartışma yaşadık ondan dolayı eşimin ailesiyle konuşmuyorum. Gidersem de kesinlikle kavga çıkar. Eşiminde şartı benim o eve gitmem. Eşimi çok sevdiğimi söylersem yalan olur çünkü eşimin ailesi evliliğimi çok yıprattı, ama bir kızımız var boşanmakta istemiyorum ne yapabilirim.
Cevap: Eşim eve dönmek istemiyor
Alıntı:
nyzavz rumuzlu üyeden alıntı
Kendim gitmedim çünkü eşimin ailesiyle daha önce şiddetli bir tartışma yaşadık ondan dolayı eşimin ailesiyle konuşmuyorum. Gidersem de kesinlikle kavga çıkar. Eşiminde şartı benim o eve gitmem. Eşimi çok sevdiğimi söylersem yalan olur çünkü eşimin ailesi evliliğimi çok yıprattı, ama bir kızımız var boşanmakta istemiyorum ne yapabilirim.
Kısaca yazacam sadece tavsiyedir....
Böyle bi durumları olan aileler gördüm 1 çocukken bu durum vardı çocuk küçüktü 2 çocuk varken boşandılar nafakalar olaylar olaylar bence boşayın gitsin üstünde durmaya değmez ilerde şiddetlenir o evde eşinizi doldururlar kendinizi yıpratmayın avukata danışın nafaka olayını fln bilgim yok benim pek ama net tavsiyem 1 cocuk var diye boşamayıp 2 çocuk varken boşanan 2-3 aile gördüm çevremde sonra dayanılmaz bir hal olur...
Alıntı:
Oguzhan07Ant rumuzlu üyeden alıntı
Kısaca yazacam sadece tavsiyedir....
Böyle bi durumları olan aileler gördüm 1 çocukken bu durum vardı çocuk küçüktü 2 çocuk varken boşandılar nafakalar olaylar olaylar bence boşayın gitsin üstünde durmaya değmez ilerde şiddetlenir o evde eşinizi doldururlar kendinizi yıpratmayın avukata danışın nafaka olayını filan bilgim yok benim pek ama net tavsiyem 1 cocuk var diye boşamayıp 2 çocuk varken boşanan 2-3 aile gördüm çevremde sonra dayanılmaz bir hal olur...
Tavsiye için teşekkür ederim kesinlikle bende eşimin dolduruşa geldiğini düşünüyorum.
Çünkü ne zaman eşimle tartışsak bir şekilde bir birimizi idare ediyorduk ama en son tartışma benim kendi ailesine hürmet etmemle ilgiliydi ve eşimde bana "el yumruğunu görmeyen kendininkini balyoz sanarmış" gibi bir söz söyledi bende bundan seni yola getiririz gibi bir anlam çıkardım ve çok öfkelendim bağırıp çağırıp evden çıktım biraz gezip dolaştım, ama kesinlikle küfür veya fiziksel şiddet uygulamadım. Geri geldiğimde eşim ve kızım evde yoktu.
Mahkemelerin eşimi uyarmak gibi bir görevi var mıdır. Neden sadece eşini uyarsın derseniz kendi ailem bize karışmaz ama eşimin ailesi sürekli beni tahrik ediyor arkamdan olmadık laflar çıkarıyor. Eşimi lafla dövdüğümü söylüyorlar !! ve eşimde kendini o havaya kaptırıyor.
Eşinize tebligat ile bildirilir muhtemelen eşinin ailesin yaptığı oyun iki kişide oynanır öyle bi hareketle bulunurlarsa aynı şekilde saldırın geç saatlerde geliyor başkalarıyla görüşüyor bayan üyelerimiz bu yazdığıma kızabilir ama onların sana attığından çok ağır rezil edecek laflar atabilirsin bi avukatla konuş nafaka olayından nasıl kurtarabilirsiniz kısaca ve hemen nasıl boşarsın düşünün hazırlıklı bi şekilde girin zaten bu devirde boşanmak basit erkek istiyorsa dolusuyla sebep var...
Bu arada eşiniz ağır bi laf söylemiş şiddet uygulamamız bence iyi bir eş olduğunuzun belirtisidir sorunlu olan kısım eşiniz kim eşine böyle konuşur her yönden bi anlam çıkıyor...