Sicil kaydım olmuşmudur ? Cc kopyalama hakkında.
merhaba
ben 17 yaşında biriyim . Bir arkadaş bu cc işi ile uğraşıyor cash u vererek turk kredi kartları satın alıyordu, aldıkları kartlarlada alışveriş falan yapıyordu diğer bir arkadaş bu arkadaşla onu tanıştırmamı istedi benden bende tanıştırdım . bu 3. şahıs kartla uğraşan arkadaşa 300 liralık cashu vererek istedikleri siparişi verdirmesini istiyor ama glmiyor sonra benimle tekrar iletişime geçiyor bu sefer beni zorlayarak 1.şahısa 450 lira civarında cashu vermemi istiyor veriyorumda aslında siparişide veren ben değilim isteyende ama kargo bana gelecek bende ona gönderecem olaya bak sen her neyse işte. Sipariş veriliyor kargo geliyor bana ilk postada telefon geliyor alıyorum pazrtsi günü sıkıntı çıkmıyor sonra bu 1. şahıs ayakkabı sipariş etmiş oda geliyor tam onu alıyorum kargodan çıkıyorum al başına belayı asaiş hopp tepemde neyse hastane falan gidiyoruz şubeye işte kayıtlar yapılıyor fotoğrafıda çekti bir polis çoçuğum ya daha çoçuk polisi alıyor beni ayakkabıyı yallah C.savcısına kartın sahibi vanlıymış herhalde vandan siber suçları arıyor beni anlatıyorum olayı böyle böyle veriyorum bu adamları neyse Savcı ifademide alıyor sonra bırakıyorlar beni. Siber suçlardan arıyan hanıma sormuştum sicil kaydım olurmu diye o senin haline bağlı demilşti. zaten 1. şahıs bu işlerle uğraştığını feyste falan paylaşıyodu bunu bulmuşlar almışlar beyler acaba bana ne olur ? bu olay perşembe günü olmuştu ne diyosunuz siz? İçeri girme gibi bir olay söz konusumu veya sicil kaydım olmuşmudur.
Cevap: Sicil kaydım olmuşmudur ? Cc kopyalama hakkında.
Hakkınızda soruşturma yapılıp kamu davası açılırsa ve suçlu bulunur ceza alırsanız sicilinize o zaman geçer.
Cevap: Sicil kaydım olmuşmudur ? Cc kopyalama hakkında.
Üniversitedeyken bir hatadan ötürü kaçak elektirikten ceza aldım.Şuan sicilimde 5237 sayılı kanun 203/1 şeklinde adli sicil var.Buda mühür bozma suçu oluyor.Memuriyete girmeme engel olurmu?Yüz kızartıcı suçmudur.Adli sicilden ve arşiv kaydından sildirme şansım nedir?2012 de çıkan 6352 sayılı kanunla sicilim silinirmi? Çok teşekkürler sağolun.