Maaş probleminden dolayı iş mahkemesi
Öncelikle merhaba arkdaşlar size tanışmak istediğim bi konu var işyerinden barista olarak (kahve Barmeni) olarak çalışıyordum toplam 7 aylık gibi bir süreç oldu 3.üncü ayın sonunda sigortamızın olmadığını fark ettik ve işverene yapılmasını istedik konuyu fazla uzatmakta istemiyorum aslında 7 ay çalıştım toplam 3 ay sigortalı gözüküyorum maaşlar verilmediğinden dolayı işi bırakmak zorunda kaldım ve sigorta'dan erken çıkışımı yaptılar 6 gün gibi bir süre ve 40 gündür ayrılmama rağmen içerde olan maaşımı alamadım ve noter'e gittim ihbarname çektirdim alacaklarımın ödenmesini aksi taktirde avukat,mahkeme masrafları vs.. tarafınızdan ödenmesini bildiririm gibi bir ihbarname oldu süre 3 iş günü idi 6 gündeyim konu iş mahkemesine gidecek gibi görünüyor ve tüm işçilerin maaşları içerde iş mahkesine gidecem ama sizden bi yol göstermenizi istiyorum bide çalıştığım aylarda personel özlük dosyasına bir kaç yere imza attırmıştı onu hatırlıyorum bu yaptıkalrı tavır acaba ondan mı diye sormak istedim eğer iş hukuki sürece binerse ne yol izlemeliyim toplam 7 ay çalıştım 1 maaş içerde bide asgari ücretin üzerinden maaş alıyordum ssk'da ise asgari ücret gözüküyo bu sebepten dolayı Gss Borç çıktı şimdiden Teşekürler
Cevap: Maaş probleminden dolayı iş mahkemesi
Lütfen bilgisi olan bir avukat arkadaşımız cevap verebilirmi 1 2 güne iş mahkmesine gitmeliyim