iyi günler avukat bey size bir soru sormak ıstıyorum?
esrar suçu tohum topraga ekilidigi andan itibaren mı başlar yoksa buyup koprıldktn sonra mı?
Printable View
iyi günler avukat bey size bir soru sormak ıstıyorum?
esrar suçu tohum topraga ekilidigi andan itibaren mı başlar yoksa buyup koprıldktn sonra mı?
ıyı gunler sıze bır soru sormak ıstyorm?
esrar sucu tohum topraga ekıldıgı andan itibaren mı baslar yoksa buyup koparıldıktan sonra mı?
Esrar sucu kenevİr bİtkİsİ topraga ekİldİĞİ andan İtİbaren mi yoksa buyup koprildİĞİ andan İtİbaren mi baslar?
Kenevirin ekimi izne tabidir, izinsiz ekildiği anda suç oluşmuştur.
Babam 07.02.2014 tarihinde esrarlarin yaninda yakalandi. Esrarlari eken kisi esrarlri sularken babam bunu goruyor. Babama kimseye soyleme sanada burdan bİŞer veririm diyor. Babamda tam diyor ve arada epey bİ zaman geciyor babamda bu mallari satti mi acaba diyerek mallarn basina gidiyor elinde 5ltre su var jandarmada babami yakaliyor bu sirada babam kendisinn olamdgini falan soyluyor ama inanmiyor isim veriyor yine inanmiyorlar jandarma babami 14 kokun basinda yakaliyor ama tutanklarda falan 350 kok olarak geciyor suanda babam tutuklu olarak iceride. Ama İfaedeler falan 20 mayista ben bu adami gordum falan diyor. Kanunda 23 maddenin 5. Fikrasinda esrar tohumu topraga dustugu andan itibran suclu olmaya baslarsin diyor. Suanda biz eski kanuna gÖre mi yargilama olcak yoksa yenİ kanuna gÖre mi? Biz eski kanuna gÖre olcagni savunuyoruz hakimde bana bununla iligili bi tane yargitay karari bulun dedin serbest biracksm dedim suanda bizim aradgimiz sey eski kanunla iligli yargilanmak icin boyle bi yargitay karari..
02.07.2014 tarhıında esrarın basında yakalanan bırı yenı kanundan mı yoksa eskı kanundan mı yargılanır? Kanuna göre esrar ekımı tohum topraga dustugu andan ıtıbarn suc işlemıs olursun dıyor. Bu durumda suc 3 ay once mı başlar yoksa yakalandıgından andan itibaren mı? lutfen cevap verın cok önemlı ve acil..
02.07.2014 tarhında uyusturcunun basında yakalanan bırı yenı kanuna göre mı yargılanır eskı kanuna göre mı? kanunda esrar sucu tohum topraga dustgu andan hasat zamanında kadar olan sure ıcınde baslar dıyor..
Siz biraz istirahat edip,
bulduğunuz her yere aynı konuyu tekrar tekrar açma alışkanlığınızdan kurtulmaya çalışın isterseniz.