Küfürün tam olarak cezası nedir?
İyi günler eski kız arkadaşım beni senede 2-3 kere rahatsız edip duruyordu.En son konuşmamızda beni rahatsız etmemesi gerektiğini söyledim. konuşurken laf arasında da mal dedim kendisine. bunun üzerine anneme aileme komple rencide edici küfürler etmeye başladı ben de karşılığını verdim küfür ettim engelledim.Şunu belirteyim hep kendisi başlattı konuşmayı. Engelledikten sonra sanırım kız kardeşinin sosyal medya hesabından sen bana küfür edemezsin diye tekrar bana ve anneme küfür etmeye başladı ve engelledi.Kendisine herhangi bir cevabım olmadı. Tazminat davası açsam kazanabilir miyim ? Öğrenciyim avukata verecek param yok tazminat davasından gelecek avukatın kendisi pay alabilir mi ? Bu işten birşey çıkar mı yoksa bırakayım mı peşini ?
Teşekkürler okuduğunuz için iyi forumlar.
Cevap: Küfürün tam olarak cezası nedir?
Efor harcadığınıza değmez. Türkiye de Tazminatlar gülünç denecek miktarlarda. Karşı tarafta sizinde ona küfür ettiğinizi söyler ve delillerle ispat ederse bundan elde edeceğiniz birşey olmadığı gibi cezada alabilirsiniz. Sizde onu engelleyin ve telefonlarını açmayın. Böylelikle ortada mesele kalmaz.