Trafik kazası nedeniyle maddi manevi tazminatı alabilir miyim?
Mrb Ben bundan 6 sene once trafik kazasi gecirdim ve tazminat davasi actim bunum uzerine 6 sene sonra 20 bin tazminati almaya hak kazandim faizi ile birlikte 31 bin oluyor.Fakat şuan temyiz edildi 2 hafta önce sorum şu ben bu parayi temyizi beklemeden alma şansım var mi, uyapdan bu harc bedelleri odenerek temyiz edilmistiir diye arka arkaya 20 gun araliklarla ayni mesaj geldi bu ne demekdir ve temyiz ne kadar sürer Tsk eder iyi çalışmalar dilerim
Cevap: tazminatı alabilir miyim?
Alıntı:
Dramali_78 rumuzlu üyeden alıntı
Mrb Ben bundan 6 sene once trafik kazasi gecirdim ve tazminat davasi actim bunum uzerine 6 sene sonra 20 bin tazminati almaya hak kazandim faizi ile birlikte 31 bin oluyor.Fakat şuan temyiz edildi 2 hafta önce sorum şu ben bu parayi temyizi beklemeden alma şansım var mi, uyapdan bu harc bedelleri odenerek temyiz edilmistiir diye arka arkaya 20 gun araliklarla ayni mesaj geldi bu ne demekdir ve temyiz ne kadar sürer Tsk eder iyi çalışmalar dilerim
Temyiz süresini beklemek zorunda değilsiniz, icra takibi başlatılabilir. Karşı taraf isterse teminat karşılığında temyizin sonuna kadar icra takibinizi durdurabilir.
Cevap: Trafik kazası nedeniyle maddi manevi tazminatı alabilir miyim?
Peki temyizin sonuna kadar beklemek zorunda miyim suan parayi alabilir miyim.karsi taraf sanirim belli bi para yatirmis ama nedenini bilmiyorum