Varlık şirketinin hukuk bürosundan arayıp rencide ediyorlar
selam
2009 tarihinde bankaya olan borcumdan dolayı icralık olmuştum
ödeme gücüm yok iflas etmiştim
ilk etapta banka avukatı beni arar ikaz ederdi
son bir yıldır kendini efes varlık avukatlık bürosu olarak tanıtan birileri arıyor
arayan kişiler aşırı şekilde benim insanlık onurumu kıracak şekilde üstüme geliyorlar
hakaretler sıralıyorlar
tehditle seni hapsedecez ve benzeri tehditler savuruyor
bu parayı bankadan alırken iyide öderken neden yok deyip aşağalayıcı kelimeler kullanıyorlar
ben iflas ettim işimi evimi arabamı servetimi kaybettim
dünyada iflas eden ilk ve son kişi değilim
kim bu efes varlık benden ne istiyor her allahın günü mesaj her allahın günü tlf açıyorlar
bu kişşiler hakimmi savcımı avukatmı mafyamı kim bunlar
eğer iflas etmek suçsa devlet yasa çıkarsın cezaevine atsın
bunlar hayatımı kararttı uykularımı kaçırdı lütfen bilgisi olan yorum yapsın
intiharın eşiğine getirdi bunlar beni
Cevap: Varlık şirketinin hukuk bürosundan arayıp rencide ediyorlar
Allah kolaylık versin. Arayanlar avukat değil emin olun onlar avukatlık bürosunda çalışanlar, işleri baskı, tehdit, hakaret etmek.. Tehdit, hakaret, baskı yoluyla alacaklarını tahsil edeceklerini zanneden zavallılar. Adamın parası yoksa canınımı alacaksınız.? Bence aradıkları numaraları telefonunuzdan engelleyin. Hiçbir şey yapacakları yok. En kötüsü evinize hacze gelirler. Hiçbir şekilde tahahüt imzalamayın. Ödemezseniz 3 ay hapsi var. Yanlız değilsiniz, sizin durumunuzda milyonlarca vatandaş var. Her 4 aileden biri icralık, Türk hakının 70% i bankalara borçlu. Hükümetin ülkeyi getirdiği haldir bu.
verdiğiniz bilgi için teşekkür ediyorum
Arayanlar hukucu veya hukuk burosu bile olmayabilir.
Aslinda varlik yonetim sirketleri de ciddi sirketler bu tarz olaylara girmiyorlar ve uzlasarak hem sizin menfaatinize hemde kendi menfaatlerine calisiyorlar.
Soyle banka artik tahsilati sikintili olan alacaklarini yari fiyatina dortte bir fiyatina satiyor. Bu sirketlerde zaten ucuza aldiklari bu borclari size uygun bir plan sunarak tahsil ederlerse kar elde ediyorlar.
Neyse konuyu dagitmiyim. Eger dogru duzgun konusan biri cikarsa borcunuzu odenebilir bir seviyeye getirtip odeyebilirsiniz.
Ama hakaret tehdit zaten suc. Hatta Yargitay ayni konu ile ilgili ikiden fazla mesaj atilmasini huzur bozmak olarak degerendirmistir. Bu terbiyesizlik ile ilgili sizde sikayetci olabilirsiniz.
gecmis olsun