Cevap: Evrakta Sahtecilik
Alıntı:
tasci3 rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar,Cuma günü elime pttden bir kağıt geçti 24.asliye ceza mahkemesinden geldiği yazıyordu muhtara vermişler haftasonu muhtarlıklar kapalı olduğu için bende 11880'e bu davayı sorgulattım ve davaya,suçtan zarar gören kişi olarak katıldığımı öğrendim,hiç bir evrağa yada dosyaya imza atmadım zaten fazla resmi işlere giren biri de değilim fakat sene başında kimliğimi kaybetmiştim bundan olacağını sanıyorum,uzun lafın kısası konu hakkında biraz bilgilendirebilirmisiniz beni ?
Sizlik bir durum yok ilk duruşmaya gidin ifadenizi hakime verin davaya katılmak isteyip istemediğiniz sorulacak, davayı takip etmek istemiyorsanız katılma talebim yoktur diyebilirsiniz.
Cevap: Evrakta Sahtecilik
Arkadaşlar bir sorunum daha var.
Sahte kimlik düzenleyen şahıs Turkcell'den 2 adet faturalı hat açtırmış ve bana dün gelen telefonda 586 lira borcum olduğu söylendi bende bunun üzerine mağdur olduğum yazan mahkeme kağıdını ve şu an kullandığım kimliğimi Turkcell'e mail ve fax yoluyla ilettim ayrıca savcılığa da ifade verip şahsın açtığını söyledim herhangi ek bir işlem yapmama gerek varmı ? Okuyup cevaplarsanız çok sevinirim.
Saygılar.