Mağdur-Şüpheli durumundayım...
Merhaba...Bundan 2 hafta öncesinde başıma bir olay geldi...Hayatımı altüst etti.Olay şöyle; o gün sevdiğim kızın nişanı vardı.akrabamızdı bende nişandaydım canım çok çok sıkkındı...sonra 2 bira alıp tenha bir yere gittim orada bulunan biri vardı tam karşımda oturuyordu, bana şundan al bira içemene gerek bile kalmaz dedi..o nedir dedim maraş otu dedi ve 2 defa çek rahatlarsın dedi..bende ömrümde bu tür şeylere hiç bulaşmadım asla...ve aldım su şişesine koymuş içi duman doluydu. 2 3 nefes aldıktan sonra uykum geldi kalbim çok kötü atmaya başladı...bi kaç adım ileri gittim oturdum..ve çok zor durumdaydım abimi aradım geldi sonra ambulans çağırdık acile gitti doktora ot kullandım dedim çünkü ilk kez bu durumu yaşyordum ve çok korkmuştum serum takıldı biraz toparlandım...daha sonra polis geldi karakola gittik ifade verdim ve mağdur-şüpheli durumdayım ifadem buranın aynısı...Kimseden şikayetçi olmadım tanımıyorum ilk kez yüzünü gördüm ve şu an aklımda kalanlar kişinin elbisesi vs ...savcıyı aradılar kaçakçılığa sevk edildim yani öyle dediler kaçakçılıkla ilgili bir bölüme dediler.İfadeyi verdikten sonra tabi abimde yanımda olduğu sürede olanları ifadesine yazdı.İfadeyi verince eve gittim...Ben bi öğrenciyim hayatımda ilk kez bu tür bi hatam oldu ve istikbali olan adalet öğrencisiyim...Allah kimseye vermesin o anlar çok kötüydü herkes uzak dursun bu tür maddelerden az kalsın canıma maal oluyordu...Şimdi şu durumda beni ne bekliyor olabilir.Bunun için ne yapmalıyım.Acaba savcıyı bulup konuşsam bi sonuç elde edebilir miyim ? Sizden rica ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...
Cevap: Mağdur-Şüpheli durumundayım...
Hiç kimse yok mu arkadaşlar...
Saciyim bulup konussam sorunuza cevaben sakin ha. Savciyi mesai haricinde bulmak konusmak gibi birsey yapmayin. Derdinizi gerekirse bir kez daha yazarsiniz duzgunce savciliga arz edersiniz. Derdinizi bizzat anlatmak isterseniz kaleme gittiginizde sorun ancak israr etmeyin.
Kan testinden ne ictiginiz anlasilir. Maras otu falan degil muhtemelen esrar icmissin. Goz bebeklerinde buyume, uyusukluk, nabizda dusukluk..... Muhtemelen sizin durumunuzda goz altinda kizarma da olmustur.
Kan testinde o zaman kullanip kullanmadiginiz anlasilir. Sac ornegi alindi ise bu en son ne zaman aldiginizi da tespit eder. Gerekirse bu testi de istersiniz. Ama tabi o zamana kadar sacini kestirme.
Olayi ciddiye almaniz guzel, bu sekilde anlatin. Umit ederim olay buyumeden kapanir.
Saygilarimla
Teşekkür ederim sayın kardeşim.Kan tahlilim temiz çıktı uyuşturucu görünmedi doktorla konuştum ve hala cüzdanımda saklı.İnanın ömrümde ilk kez içtim o da başıma bela açtı...Sizlere en büyük samimiyetimle söylüyorum arkadaşlar.Kesinlikle uzak durun !!! Az daha kalp krizi geçirecektim...O an boşluğuma geldi dedim tanımıyorum zaten o da beni tanımıyor içeyim...Be içtim şu an psikolojim bozuk...Ailemin durumdan haberi yok kız arkadaşım ne oldu diyip duruyor...Çünkü ben istikbali olan biriyim hukukçu olmak en büyük hayalim fakat birden biri bütün hayatımı altüst ettim...