Belediyeden 6 ay maaşimi alamadım sonrasında kovuldum
sayın hocalarım yardımcı olursanız çok sevinirim bulundugum ilçe belediyesinde 08.01.2014 tarihinde işe başladim turizm otel işletmeciliği mezunuyum turizmci olarak sözleşme yapılcağını söylediler.17.02.2014 tarihinde sigortam başladi memuriyetim oldu denildi ama 13.03.2014 tarihinde sözleşmeme red cevabı gelmiş bütçe yetersizliginden bana herhangi bir bilgi verilmedi 01.06.2014 tarihinde sigortam sonlandılmış sigorta çıkış belgesi imzalatıldı ve 01.07.2014 tarihinde işime son verildiği söylendi gecen bu süre de herhangibir maaş almadım 4. ay da maaş verilecegi söylendi sürekli kaçamak cevaplarla 3,5 ay boyunca sigortam yatmış herhangibir ödeme almadım şimdi hakkımı nasıl arayabilirim yardım ederseniz sevinirim
Cevap: belediyeden 6 ay maaşimi alamadım sonrasında kovuldum
Acaba belediyede sözleşmeli olarak mı çalıştınız yoksa sizi bir taşeron firmada mı işe aldılar?
Bir belediye nasıl maaş ödemez , hayret birşey.
sözleşmeli memur statüsünde çaliştim sgk da aldıgım belgede işverenim olarak belediye başkanlıgıydı herhangibi taşeron firma ile ilgim olmadi benimde anlamadigim
Alıntı:
meraklıüye rumuzlu üyeden alıntı
Acaba belediyede sözleşmeli olarak mı çalıştınız yoksa sizi bir taşeron firmada mı işe aldılar?
Bir belediye nasıl maaş ödemez , hayret birşey.
Belediyeden maaş alacağını senelerdir tahsil edemeyen 657 memur arkadaşım geçenlerde bir avukata vekalet verdi maaşını tahsil etmesi için.
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Belediyeden maaş alacağını senelerdir tahsil edemeyen 657 memur arkadaşım geçenlerde bir avukata vekalet verdi maaşını tahsil etmesi için.
İlginç.... peki neden uzun süre(senelerdir) beklediler ?
yok mu bi cvp vercek birisi bana
Alıntı:
meraklıüye rumuzlu üyeden alıntı
İlginç.... peki neden uzun süre(senelerdir) beklediler ?
"Vermeyiz alamazsın" demişler, o da kabullenmiş. Ben duyunca avukata yönlendirdim ve sanırım aldı veya almak üzere.
Özel sektörde olurda, memura nasıl olur , özel bir durum var sanırım.
bu arada önceki mesajımda çoğul kullandım sandım ki 657 tane memur maaş alamamış,
sonra jeton düştü, 657 ye tabii memurmuş:DD
Cevap: Belediyeden 6 ay maaşimi alamadım sonrasında kovuldum
arkadaşlar kaçak elektrik ten dolayı adli sicilden silinen kaydım arşive alındı ve şuan artık arşiv kaydım var..
bir belediyede daimi işçi olarak kadrolu işe başlama durumum var.
acaba bu arşiv kaydı engel olur mu? işlemlerde sıkıntı olur mu ? bu işi kaçırmak istemiyorum !
memnu hakların iadesini alsam kadrolu olarak işe başlayabilir miyim ?
başından geçen varsa yardım edebilir mi?