Çıktığım evden 8 ay sonra gelen borç haberi
merhaba
8 ay önce bir evden çıktım.Elektirik aboneliğim vardı kapattım.Bu yakınlarda da kağıtları imha ettim.Çıktığım evin site yönetimi arayıp yeni kiracının 8 aydır eski borç yüzünden elektiriği üzerine alamadığından bahsetti tamam dedim kapattım.Olayın hukuki boyutu nedir?Herhangi bir sorunda borcum olmadan kapattığımın kanıtı olarak bedaş ın bana yatırdığı depozito yu delil olarak gösterebilir miyim?yeniden borcu yok kağıdı düzenletebilir miyim?
Cevap: Çıktığım evden 8 ay sonra gelen borç haberi
Ortada bir sorun yok, neyin hukuki boyutunu soruyorsunuz?
Alıntı:
absorbe rumuzlu üyeden alıntı
merhaba
8 ay önce bir evden çıktım.Elektirik aboneliğim vardı kapattım.Bu yakınlarda da kağıtları imha ettim.Çıktığım evin site yönetimi arayıp yeni kiracının 8 aydır eski borç yüzünden elektiriği üzerine alamadığından bahsetti tamam dedim kapattım.Olayın hukuki boyutu nedir?Herhangi bir sorunda borcum olmadan kapattığımın kanıtı olarak bedaş ın bana yatırdığı depozito yu delil olarak gösterebilir miyim?yeniden borcu yok kağıdı düzenletebilir miyim?
Evden çıktıktan ne kadar süre sonra aboneliği kapattınız?
imha ettiğiniz kağıtlar neydi?
Borç hangi aylara aitmiş?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Evden çıktıktan ne kadar süre sonra aboneliği kapattınız?
imha ettiğiniz kağıtlar neydi?
Borç hangi aylara aitmiş?
bina yapıldığından bu yana hiç abonelik alınmamış görünüyormuş.sayacın toplam borcu sanırım.çıktığım gün kapattım.Elektiriği üzerime aldığıma ve kapattığıma dair kağıtlar ve borcumun olmadığına dair borcu yok kağıdı.