Herkese merhabalar. Bu sene sınava girdim. Tm2 derecem 9047 geldi. Istanbul Hukuk birinci öğretim gelir mi sizce? Eğer gelmez diyosaniz Marmara Hukuk mu yoksa Istanbul Hukuk ikinci ogretim mi mantikli? Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
Printable View
Herkese merhabalar. Bu sene sınava girdim. Tm2 derecem 9047 geldi. Istanbul Hukuk birinci öğretim gelir mi sizce? Eğer gelmez diyosaniz Marmara Hukuk mu yoksa Istanbul Hukuk ikinci ogretim mi mantikli? Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
ben de 5890.cı oldum bu sene. 452 alarak. yanılmıyorsam istanbul hukuk sıralama olarak 8300 lerde. ama bu sene 7500 lere düşer sıralama. bundan eminim. bu sene sıralama bazlı puanlara bakıldığında 2013 ün 440 puanı 2014 ün 444 ü ile eşdeğer. üzerine kontenjanlar %3 azaldı. ben iuhf nin 445 ile kapatacağını öngörmekteyim..
senin soruna gelince, kesinlikle istanbul ikinci öğretim yaz... istanbul 800 marmara 500 kişi almasına rağmen 10 puanlık bir fazlalık var. istanbulun yanında marmara vasat kalıyor.
kontenjanların düşmesine dair kanıt olarak link gösterebilir misiniz? marmara hukuk u istanbuldan bu kadar geride gördükçe inanın istanbul hukuk un kalitesi düşüyor. tavan puanına bakarsanız marmara-ankara-istanbul eşittir. ayrıca ikisi de çok kaliteli okullardır. ikisinin de birbirine göre iyi oldugu konular vardır. sizin kafanıza göre okulları sıralasak galatasaray hariç okulları kimse tanımazdı. lütfen önyargılarımızı bir kenara bırakalım ve bir hukukçuya yakışan yorumlar yapalım. burası kalın kafalıların fikirsizliklerini sergilediği bir ring değildir.
Birinci öğretim geldi. Hepinize teşekkür ederim.