Kesilmiş ceza teymiz yolu yapılmadan
arkadaşlar sizden yardım istiyorum şuanda bakırköy kadın tutuk evinde bulunan değer verdiğim bir insan için yardım istiyorum bu insan 2013 yılında seyhat halındeyken bulunduğu aracta uyusturucu madde ele geçirliyor ve arac şöförü tutuklanıp ceza evine konuluyor aractaki diğer kişiler kayseride mahkemeye cıkıp salı veriliyor bana denen hakim beyin ve avukatın beyanıyla salı veriliyor. ve bir muddet sonra aractaki diğer kişiye mahkemeden karar ve teymiz yolu acık olmak uzere evraklar geliyor. ve BU dilekce yazıyor bir ust mahkemeye. bundan diğer vatandasın ne haberi nede bilgisi oluyor. adresinden taşınmış. telefonları değişmiş hiç bir şekilde konudan bir haberdar. ve bir muddet sonra kolluk kuvvetleri tarafından ulaşılıp kendisine. sizin kesilmiş cezanız var ve ceza evine konuluyor . ŞİMDİ BU VATANDAŞIN İTİRAZ DURUMU OLA BİLİRMİ DİGER VATANDAŞ EMSAL TUTULABİLİRMİ. BU KONU HAKKINDA ACİL OLARAK YARDIM BEKLİYORUM YARDIMCI OLUNURSA SEVİNİRİM . ŞİMDİDEN TEŞEKKURLERİMİ BORC BİLİRİM İYİ ÇALIŞMALAR
Cevap: Kesilmiş ceza teymiz yolu yapılmadan
bir musluman evladı konuyla alakalı cevap vermıyecekmı . rica ediyorum