Bilişim polis baskın yaptı eve
Merhaba sayın avukatlarım ve bılgılı arkadaslar benım sorunum 25 gun once hafta sonu polıs eve baskın yapmıs bılgısayar ve evdekı cd lere el koydu ve benı eve cagırdılar dısarda olmamdan dolayı gırer gırmez ıphone marka telefonada el koydular twitter da bayana aıt tc kımlık telefon numaraları v.b paylasılmıs suphelı olarak sıkayet eden taraf benı sıkayet etmıs 19 saat karakolda kaldıkdan sonra mahkemeye cıktım serbest bırakıldım pc ve telefondan sonra delıl bulunursa dava acılıcakmıs bulunmazsa takıpsızlık sole sorum var el konulan bilgisayarımın takibini nasıl yapabilirim? incelemesinin bitip bitmediğini nereden öğrenebilirim? ayriyeten telefonda baska kızlardan olan acık resımler ve yenı tanıstıgım kızla olan vıdeomuz var ama kendısının haberı vardı vıdeodan onlar suc teskıl edermı acıkcası bu suc dısındakı seylerde sıkıntı yaratırmı ? esktra dava acılırmı onlarla ılgılıde savcı ya gıttım bıdaha yaparsan tutuklanrsın dıyor ama delıl bulunsada tutuklanmıyıcakmıyım anlamına getırdı anlamadım serbest bırakan hakım cok ıyıdı bırak konuyu kapat ıletısım kurma onlarla dedı bende tamam dedım zaten şuan 1 ay oldu
sucum= tehdit , şantaj , hakaret, kişisel verileri yayma , bilişim hukukuna aykırı, özel hayatın gizliliği sikayet eden türkiyenin ve yabancı ulkede en ıyılerının arasında tr sahıbı zengın olan bir aile üyesinden birisi kadın kafayı takmış durumda sana diyor savcı daha once sabıkam yok ceza alırsam bunlardan kac yıl alırım ceza evı gozukurmu alsam bu durumda dondum kaldım öle haber beklıyorum twitter bılgı vermıyor galıba zaten en az kac yıl ceza alırım veya en fazla alıcagım ceza hapıs verırmı nedır hıc sabıkam yok
eyer mahkeme olursa beni serbest bırakan hakimmi tekrar yargılıyıcak arkadaslar
TAHMİN BİLE ETSEN YAZ LÜTFEN.....
Cevap: Bilişim polis baskın yaptı eve
Konu sİlİnsİn lÜtfen sorun hakkinda bİlgİ sahİbİ edİndİm
- - - Updated - - -
Konu sİlİnsİn lÜtfen sorun hakkinda bİlgİ sahİbİ edİndİm MMMM
- - - Updated - - -
Konu sİlİnsİn lÜtfen sorun hakkinda bİlgİ sahİbİ edİndİm