Magdur kaldım ne yapmalıyım?
karımla evleneli 2 ay oldu ama karımın bakire olmadıgını anladım ben bakirdim neyse onu geçtim daha birkaç gün önce karım faceden birileryle konuşyor ama benm haberm yok ben uyurken yakaladım bi ara senn sesini duymayı çok isterdm filan diyo kocam duyarsa ne yapcam filan diyo mesajları hep siliyo yazdıktan sonra 2 3 msj gördüm bunlardı ve sonra bagırdım kızdım ama kıyamadm pişmanım daha yapmicam dedi yalvardı ertesi gün pc den onun hesabına girdim facede hç msj yoktu ama facebookda msjlarda yazışmadaki fotografları gör dye bşe var ona tıkladm onun karımın çıplak resmi vardı sonra kafayı yedim ne yapıcam bilmiyorm boşanmak da istemyorm daha kötüye giderse boşanacagm ne yapayım yardım edin
Cevap: magdur kaldım ne yapmalıyım
Eşiniz kaç yaşında?
- - - Updated - - -
Boşanma kararı tabiki sizin fikriniz. Ama bu olayı öğrenip affederseniz yani birlikte yaşamaya devam ederseniz bu sebepleri boşanırken öne sürdüğünüzdü size getirisi sıkıntıya girer. Başta bakire olduğuunu söylemesi yalanındada af hükümleri geçerli olacaktır. Allh yardımcınız olsun benim fikrimce sadakatsizlik bi evliliğin bitmesi için yeterli dahasına gerek yoktur.
Henüz 2 aylık evliyken bunları mı yaşadınız, bence takip edin, somut deliller elde ettiğiniz sürece saklamaya çalışın,
2 aylık evliyken size bunları yapan ileri zamanlarda neler yapmaz, çok hoş olmayan bu durum karşısında bence mantıklı
hareket etmeniz gerekiyor. Hemen boşanın demek elbette doğru değil ama oturup konuşmanız lazım.
Allah yardımcınız olsun.
oturup konuştum ama ikisi de eski bir arkadaşımdı oldugunu soylüyor evlendikten sonra altatma filan olmadı olamazda boşanmayı aklımın ucundan geçrmedm 21 yaşındaym karım 18 yaşında ama bundan sonra birdaha böyle bişe görürsem duyarsam durum kritik babama anlatacagm önce
Bende bİr bayanim ve henÜz 2 aylikken bunlari yapmasi elbette hoŞ deĞİl.karŞiniza alip adam akilli konuŞun.evlenelİ 2 ay olmuŞ.bakİre olmamasi Şu aŞamada bİŞey İfade etmez.yanilmiyorsam eĞer dÜĞÜn gÜnÜnÜzden 15 gÜn İÇerİsİnde bu sebep boŞanmaya sebep olanİlİr sadece.2 ay geÇmİŞ .hukukÇu deĞİlİm tabİ arkadaŞlar daha İyİ yardimci olacaktir.aldatma konusuna gelİnce konuŞun bence..eĞer kİ tekrarlarsa boŞanmaktan baŞka seceneĞİnİz yok gİbİ gÖrÜnÜyor