5günde ingilizce eğitimi verdiğini idaa eden ingilizce kursları
Merhaba,
5günde %100 başarı ile ingilizce eğitimi verdiğini idaa eden bir kursa gittim. Tabi ki birçok kişi gibi bende hayal kırıklığı yaşadım.
Telefonda veya yüz yüze yapılan görüşmelerde yöntemin %100 başarı sağladığı ile ilgili vaatlerde bulundular. Yapılan yöntem kurs öncesi size çok zor bir teste tabi tutup düşük not almanızı sağlamak, kurs bittiğinde ise çok çok basit bir test ile ( içinde USA nedir? sorsu olan) başarılı olduklarını idea eden dolandırıcı bir kurum. Bu durumda yapılabilecek çok fazla bir şey yok sanırım.
Nasıl ne şekilde dava açabilirim veya hakkımı nasıl alırım?
Sözleşmeyi ayak üstü okumadan imzaladım. Bana söylenen ödeme için imzaladığım bir evrak olduğuydu. İmzaladıktan sonra anladım ki o kurs sözleşmesiydi.
Cevap: 5günde ingilizce eğitimi verdiğini idaa eden ingilizce kursları
Türkiye'de 4.sınıfta başlanıp yıllarca İngilizce eğitimi verilmesine rağmen büyük bir çoğunluğun gramer bilgisinden öteye gidemediği göz önünde bulundurulursa sizin böyle bir vaade inanmanız açıkçası beni şaşırttı. Dil eğitimi zorlu bir süreçtir ve ne kadar bilirseniz bilin asla %100 başarı söz konusu değildir.
Sözleşmeyi imzalamadan önce okumuş olsanız belki de bu duruma düşmezdiniz. Sözleşme şartlarına bağlı bir durum fakat yapabileceğiniz pek de bir şey yok.