Ev sahibi anneme protesto çekmek
Herkeze simdiden teşekkür ederim 20 yildir ayni evde rahmetli anneannemle beraber oturuyorum, 2 yil once anneannemi kaybettik ev mirasçi olarak annem ve teyzeme kaldi tapuyu aldilar beni evden zorla çikarmaya çalisiyorlar 2 yil icinde ben evi komple yaptirdim banyo mutfak parkeler kombi ve klima toplam 20 milyar faturasiz masraf yaptim eve kendilerine yaptigim masrafi verin cikayim diyorum yanaşmiyorlar oturduguna kira vermedin ona say diyorlar hic kira kontratimiz yok elektirik gaz rahmetlinin adina duzenli oduyorum su benim adima. Yaptigim faturasi olmayan demirbaş masraflarini talep edebilirmiyim? Masrafimi almazsam eve yaptirdigim heryeri kirip birakacagim ilerde evimizi kirdi diye şikayetci olabilirlermi benden ben evde yokken işteyden gündüzleri eve müsteri getirip gösteriyorlar bu yüzden kavgaliyiz anahtar kendilerinde de var yarin kilidi deyiştirecem evi anahtarciya açtirip ben yokken satabilirlermi sikayetci olabilirmiyim bu asamada ve son 2 yillik kirayi istiyorlar nasil bir yol izlemeliyim teşekkurlet
Cevap: ev sahibi anneme protesto çekmek
evin yasal sahipleri onlar. İster satarlar ister sizi evden çıkartırlar. Kontratınız ve eve yaptığınız tadilatlarla ilgili belge ve faturanız yoksa yapabileceğiniz de çok bir şey yok demektir.
Cevap: ev sahibi anneme protesto çekmek
Annneannenizin vefatından sonraki oturduğunuz süre için de kira talep edebilirler.
Cevap: Ev sahibi anneme protesto çekmek
Teşekkür ederim arkadaşlar diyebilirsiniz nasil evlat annesi ile geçinemiyor inanin çok uzun hikayesi var yinede teşekkür ederim
Annem demeye dilim varmiyorda avukat araciligiyla protesto çekmiş bana evimizi boşalt ve geriye dönük ve bundan sonrasi için kira talabinde bulunmuş. ev hisseli yarisi teyzemin teyzemin bir şey dedigi yok. evde oturabilirsin kirada istemiyorum diyor. Annem bugun noter vasitasiyla bin tl kira bedelini bankaya ödemem icin ihtarname çekmis etrafimdaki evler 600 tl civarinda kendi 1000 tl istiyor evin % 50 hissesi onda buna karşilik bende kira isteyebilirmi elden ödedim diyebilirmiyim veya teyzeme verdim elden. Maddi durumum iyi olsa hemen kiraya cikacam ama yok, teyzem otur diyor.
Elden ödedim dediğiniz miktarı ödediğinizi belge ile ıspatlayamazsanız,
öyle demenizin bir anlamı da olmayacaktır. Demekle inandıramazsınız yani.
1000tl kira bedeline itirazınız varsa, noter kanalıyla itiraz edin süresi içinde , yoksa ihtarda belirtilkenb ödemeyi kabul etmiş sayılırsınız ve ödemek zorunda kalırsınız.