Millilik belgemi alamıyorum
Herkese iyi günler ben mağdur durumda olduğumu düşünüyorum ve açıkçası hakkımı nasıl savumabileceğimi bilmiyorum. bana yol gösterirseniz gerçekten hayatımı kurtaracaksınız.
ben 2009 da katıldığım bir uluslar arası turnuvada 1. oldum ve millilik belgemi istedim ama aylar sonra bana o turnuva için millilik belgesi verilmeyeceğini söylediler. 2013 yılında tekrar açık balkan turnuvasına katıldım ve 2. oldum. turnuvadan 20 gün sonra millilik belgemi tekrar istedim ancak 4 ay önce elimde olması gereken belge hala bana verilmedi sürekli oyalıyıp çok yoğunuz en kısa sürede kargoyla göndericez dediler. Ben besyo sınavlarına hazırlanıyorum bu belgenin biran önce elimde olması lazım ancak federasyonum avrupa federasyonundan onay beklediğini söyliyerek beni oyalamaya devam ediyor ne yapmalıyım hakkımı nerde aramalıyım ne yapmalıyım hiç bi bilgim yok lütfen yardımcı oldu. hayatımı cehenneme çevirdi bu durum
Cevap: Millilik belgemi alamıyorum
aynı sorun bendede var 2015 mayıs ının 15 de estonyaya avrupa şampiyonasına gıttım ve 2 ay içinde gelicegı soylendi belgelerın ne zaman arasak 2 ay sonra dendı ve spor bakanlıgında onay bekledıgı söylendı . bende dayanamayıp bakanlıgı aradım ve adıma hiçbir basvurunun yapılmadıgını söyledıler sorumlu bayan federasyonu aradı ve işimin halledılmesını söyledı . sonrabenı federasyondan arayıp gel seni baska brans tan milli yapalım dendi. bunun uzerıne bu yıl avrasya şampiyonası duzenlendı ve oradaki 100 sporcu ya millilik belgeleri 1 haftasonra verıldı. ben federasyonu aradım ve bana denilen o şampiyonaya millilik çıkmıyor oldu . elimde şampiyonaya gittigime dair federasyon yazısı muhurlu imzalı maç videosu ve federasyon millilik sporcu kartı bulunmaktadır . ne yapmamız lazım 1 ay evimden uzak kamp ve yurt dışına gıttık velımızde olan sıfır