Cevap: Kredi Kartı Borcumla ilgili Bilgi İstiyorum :(
kimse yanıt vermicek mi ?
İkametgahınızdaki tüm mallar haczedilebilir. Mal başkasına ait ise, malın sahibi malın kendine ait olduğunu fatura ile ispatlamak zorunda. Buna rağmen alıp götürüldüğü ile ilgili bir şeyler de okumuştum.
geçmiş olsun başka diyebileceğim hiçbirşey yok inşallah düzelir durumun
Cevap: Kredi Kartı Borcum
Alıntı:
luckyeyes rumuzlu üyeden alıntı
MErhaba 5 adet kredi kartım var ve toplam borcum 42.000 TL civarında hala gelmemiş taksitlerimde var herneyse konu şu şekilde ben 2. aya giriyor ve hiç birine ödeme yapamadım 1 lira bile çalışmadığımdan dolayı artık ve bu gidişlede ödüyemiceğim gibi gözüküyor ödüyemedim durumda başıma gelicekler nelerdir ;
Mesela beni arasalar toplam borcumu 48 ay vadeye felan bölseler ödeme sözü verebilirim böyle bir şansım varmıdır.
Yada böyle bişede olmazsa eve icra memurları gelirmi ailemle yaşıyorum ve evde benim adıma ait 1 kürdan bile yok herhangi bir ürüne el koyabilirler mi ?
yada toplam borcumu yapılandırırlarmı ?
Veya bu Varlık şirketlerine düşüp vadelendirilirmi özellikle bu haciz konusunda bilgisi olan bilgi verebilirse ailemle yaşadığım ve benim üstüme bir kürdanın bile olmadığı sadece ikemetgahımın oldugu adresten birşey alabilirler mi ?
- - - Updated - - -
ve şöyle bir durumda var ben 4 ay sonra askere gideceğim
dostum allah yardımcın olsun senden biraz daha fazla borcum var. 76 bin dikkatimi çeken askerlik olayı askere gitmemeye calıs sahsen ben oyle yapıyorum. sırf borclardan dolasyı askerliği erteletmek adına y.lisansa kayıt oldum. dusunsene askerde iken patır patır hepsi patlar. askerliği erteleyebilrsen ertele ve borclardan kurtulmaya calıs. forumdan okudugum kadarı ile senn ikametgah adresine haciz gelr senn olmasa bile ispatlanmadıgı taktirde gelir. ve 48 ay uzun bir vade avukatların sanmıyorum bu kadar uzun vade yapacaklarını . warlık yonetim sirketleri bi ihtimal yapabilir fakat borcların oraya dusmesi minimum bir yıl belkide daha fazla surer buda borcu mnmum sanırım %50 artısı demek allah yardımcın olsun.
Alıntı:
luckyeyes rumuzlu üyeden alıntı
MErhaba 5 adet kredi kartım var ve toplam borcum 42.000 TL civarında hala gelmemiş taksitlerimde var herneyse konu şu şekilde ben 2. aya giriyor ve hiç birine ödeme yapamadım 1 lira bile çalışmadığımdan dolayı artık ve bu gidişlede ödüyemiceğim gibi gözüküyor ödüyemedim durumda başıma gelicekler nelerdir ;
Mesela beni arasalar toplam borcumu 48 ay vadeye felan bölseler ödeme sözü verebilirim böyle bir şansım varmıdır.
Yada böyle bişede olmazsa eve icra memurları gelirmi ailemle yaşıyorum ve evde benim adıma ait 1 kürdan bile yok herhangi bir ürüne el koyabilirler mi ?
yada toplam borcumu yapılandırırlarmı ?
Veya bu Varlık şirketlerine düşüp vadelendirilirmi özellikle bu haciz konusunda bilgisi olan bilgi verebilirse ailemle yaşadığım ve benim üstüme bir kürdanın bile olmadığı sadece ikemetgahımın oldugu adresten birşey alabilirler mi ?
- - - Updated - - -
ve şöyle bir durumda var ben 4 ay sonra askere gideceğim
Okudukça şöyle okuyorum bu tip yazıları :
Merhaba ben işsiz güçsüz biriydim beş param yoktu, derken dedim ki kendi kendime, gidip bankalara sıradan kart başvurusu yapayım nasıl olsa ne işim var ne gücüm evim barkım da yok, düdüklerim bankaları sonra uğraşsınlar almak için.
Gittim hepsine bazıları hasbelkader adamdan sayıp 5er 10ar bin lira kredi kartı limiti verdiler. Alayını çektim, son model cep telefonu aldım, karıya kıza yedirdim, paranın dibine kibrit suyu döktüm. Paralar bitti, tabii kart borcunu da ödemedim.
Şimdi forumdan rica ediyorum benim gibi bir uyanık işin bu kısmını halletti de, borçtan yırtma kısmını da sizler çözseniz de oradan da yırtsam, bankadan yürüttüklerim yanıma kar kalsa...
Alıntı:
İsmail Ufuk rumuzlu üyeden alıntı
Okudukça şöyle okuyorum bu tip yazıları :
Merhaba ben işsiz güçsüz biriydim beş param yoktu, derken dedim ki kendi kendime, gidip bankalara sıradan kart başvurusu yapayım nasıl olsa ne işim var ne gücüm evim barkım da yok, düdüklerim bankaları sonra uğraşsınlar almak için.
Gittim hepsine bazıları hasbelkader adamdan sayıp 5er 10ar bin lira kredi kartı limiti verdiler. Alayını çektim, son model cep telefonu aldım, karıya kıza yedirdim, paranın dibine kibrit suyu döktüm. Paralar bitti, tabii kart borcunu da ödemedim.
Şimdi forumdan rica ediyorum benim gibi bir uyanık işin bu kısmını halletti de, borçtan yırtma kısmını da sizler çözseniz de oradan da yırtsam, bankadan yürüttüklerim yanıma kar kalsa...
Ben de bu tarz yanıtları,
benim işim gücüm yok, başka bir konuya kızgınım,hiç olmazsa şurada birilerine sararyım da stres atayım şeklinde algılıyorum nedense.