MugLa milasta ki bir zorlu bir dava için pes etmeyen mücadeleyi seven bir avukata ihtiyacımız var.
Printable View
MugLa milasta ki bir zorlu bir dava için pes etmeyen mücadeleyi seven bir avukata ihtiyacımız var.
Lakin yanlış yerde aramaktasınız,
bulunduğunuz bölge barosundan destek alabilirsiniz bu konuda.
Sağlam saldırgan derken sanki badyguard arar gibisiniz. Sizin nam-ı hesabınıza kavga mı edecek bu avukat.
Bence davanın konusunu yazıp daha uygun bir üslupla yazsanız daha çok fayda alırsınız siteden...
Avukattan olağan üstü beklentilere girip sonra bir de avukatımla sorun yaşıyorum başlıklı bir yazı gelebileceği ihtimali görüyorum bu yaklaşımda.Sitede avukat aramak site kurallarına aykırı olduğu gibi bu sıfatları taşıyan bir avukat var mı, varsa nerede inanın bilmiyorum.Umarım aradığınızı bulunursunuz ancak çevrenizden yada barodan.Kolay gelsin.
Avukatlık mesleği haksızı haklı duruma getirmez hakkı savunur bu uğurdaa da yol göstericidir bunu unutmayın lütfen...saldırgan sıfatı eklemeniz bu kanıya varmama neden oldu. Sanki suçluyu suçsuz hale getireceğini düşündüğünü z bi savunmacı istiyorsunuz....
Sanırım konu bu >> https://www.hukuki.net/showthread.php...yargitay-onadi
Avukat geldiii hanııım.
Arkadaslar hallettik Sanırım başlık biraz sert oldu gunumuzde bazı avukatlar var rahat ugrastirmayacak davalara bakıyor bazi avukatlar ise %1 lik şansı bile kullanıyor anlatmak istediğim oydu k bakmayın yasak olduğunu bilmiyordum admin silebilir konuyu
Kelimeleri secerek konuşmakta fayda var. Ceza Avukatı işini halletmeniz güzel.