Benim onile oyun hack satış sitem var. Araştırdığıma göre bu hile satmak yasalmış ancak kullanmak yasal değilmiş. Bu doğrumudur ?
Printable View
Benim onile oyun hack satış sitem var. Araştırdığıma göre bu hile satmak yasalmış ancak kullanmak yasal değilmiş. Bu doğrumudur ?
Yardım edebilecek ?
Onile nedir diye araştırıp durdum, bir sonuç bulamadım. Onun için yorum yapamıyorum.
Onile nin ne olduğunu bilmeyenler yorum yapmasın zaten :k
onile ahh zalım onile... hey gidi günler hey eski duygularım depreşti ya :'(
Onile, ayın son günü ile diger ayın ılk günün birleşimi ile olusan 2 güne denır,,o gunler, o gunler cocuklarca bayram,yetıskınlerce tatıl olar gecırılmelıdır bence,bır dıger anlamıda unlu fransız şairin uvey babasının,2. Evlılıgınden olma kucuk kızlarının ısmıdır ve cölde acan kutup yıldızı anlamını tasır,,lutfen konuyu acan arkadasımızın nazik sorusunu bu bilgiler ısıgında degerlendırelım
Saygılar
Konuyu ayrıntılı bilen biri cevap verebilirmi ?
Acil cevaba ihtiyacım var.
online oyunlar için hack satmak veya kullanmak oyun için etik olmamakla beraber kullandığınız hack tanımı şuna uymaktadır.
" (1)Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. "
Eğer bunu yaptığınız oyun yerel bir firmaya ait veya yerel bir işletme tarafından satışa sunuluyorsa hakkınızda suç duyurusunda bulunabilir üstelik online oyunlar bilindiği gibi ticari işletmelerdir ve yapacağınız hack oyun satışlarınıda etkliyebilecektir.
Tespit ve suç duyurusu önemli olmakta ama firmalar daha çok hesabı kapatmakla yetinmekte. Siz birde satışını yapıyorum diyorsunuz :D
Evet başka fikri olan yazabilirmi
Bu Konuyu Bende Merak ediyorum
Şuana Kadar Rastlanmış Bir davaya ve Sonuca Deng gelmedim
Ne Gibi yaptırımlar Uygulanabilir .Bu duruma Göre Oyun Yapımcıları Kendi Açıklarını Kapatmakla Yükümlü Değilmidirler.
Bu Kadar açık Verilen Bir Oyunu Kim Neden Oynasın ki Bu O Oyunu Oynayanların da Hesap Güvenliklerini Tehliye Sokmaz mı Sizce Buda Bir Suç Sayılır bence