DURUŞMALI TEMYİZ KARARI ve YARGITAY SIRASI
Haziranın 27 sinde duruşmalı mahkemem var yargıtayda. aralık itibariyle yargıtaya ulaşmıştı dosyam. yani 7 aylık bir sürede yargıtayda sıra geldi bu bilgiyi de paylaşmak istiyorum. ama benim sorum şu olacak, duruşmalı temyizde aynı gün karar çıkar mı yada ne kadar sürede belli olur ?
Cevap: DURUŞMALI TEMYİZ KARARI ve YARGITAY SIRASI
bilgisi olan yokmu arkadaşlar
Alıntı:
bylkdr rumuzlu üyeden alıntı
Haziranın 27 sinde duruşmalı mahkemem var yargıtayda. aralık itibariyle yargıtaya ulaşmıştı dosyam. yani 7 aylık bir sürede yargıtayda sıra geldi bu bilgiyi de paylaşmak istiyorum. ama benim sorum şu olacak, duruşmalı temyizde aynı gün karar çıkar mı yada ne kadar sürede belli olur ?
Temyiz aşamasının duruşmalı olması halinde aynı gün karar çıkar fakat karar duruşma sırasında verilmediğinden kararı bir kaç gün sonra yargıtayın internet sitesinden öğrenebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Avukatım gidecek savunmaya ancak bana 2 ayı bulur dedi kararın çıkması .
Karar eğer onanırsa tekrardan davanın uzama ihtimali varmı
tekrardan iyi günler. bu cuma günü yargıtayda duruşmam var. Dava sonucunu örnek teşkil edenler için buradan paylaşacağım. Ama merak ettiğim bazı olaylar var eğer karar onanırsa süreç nasıl devam eder? Dava uzar mı?
Arkadaşlar duruşmam oldu ancak henüz bir karar çıkmadı. Yargıtayda İnceleme yazıyor. Süreç nasıl devam eder ? Kaç ay daha sürer lutfen bilgi verirmisiniz ?
Sanırım kimse cevap veremez. Kimisi verildiği gün çıkar kimisi senelerce sürünür ve bunun benim anlayabildiğim bir kriteri yok.
arkadaşlar iki hafta oldu yargıtayda duruşma olduğu, ama hala bir sonuç yok ne yapmalıyım bilgisi olan varmı ne zaman açıklanır ?
Son olarak şunu sormak istiyorum. Eğer karar onanırsa ve karşı taraf karar düzeltmeye giderse, sadakat yükümlülüğü devam eder mi ?