Cevap: başanmada cinsel suç
az once eşimle telefonda konustum ve konuşmamın ozetı olarak evet ben ıstedım bunları zorla yapmadın ama mahkemede senı surundurecem dedı bunların ses kaydını aldım bunun ve buna benzer bırcok ıftırasını ıtıraf edıyor darp ettıgım gıbı bu ses kaydı benım ıseme yarama olasılıgı nedır
eğer yaramazsa gercekten tecavuzdenmı yargılanacam ben anlamdım bır kısı bır akıl verın lutfen
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. İnsanlar nasıl böyle iftira atabiliyor anlamış değilim. Sorunuza gelirsek cinsel ilişkiye zorlamak bir boşanma sebebidir ve bildiğim kadarı ile aldığınız ses kaydı delil olarak kullanılmayacağı gibi suç teşkil etmektedir (Kesinlikle emin değilim başka yazılarda okuduğumu söylüyorum daha iyi bilen birileri çıkacaktır elbette).
Asıl boşanma nedeniniz nedir?
Cevap: Boşanmada cinsel suç
Esim ailesi başka şehirde oraya tasinmamizi istedi red ettim simdi senden alacagim nafaka ve tazminatla zevki sefa surecem diyor simdi tasinmayi kabul ediyorum o istemiyor gerçekten çok yuklu mu alir tazminati simdi darp raporyda almus ama bununda kendisinin yaptiginin kabul etti ses kaydinda benim hic bit mal varligim yok ne olacak bilmiyorum tahmini bir şey soylerseniz ben kendimi en kotusunw bile hazirladim zaten çok TESK ederim
Cevap: Boşanmada cinsel suç
Lütfen birileri bilgi verebilirse çok sevinecem zira şuan gerçekten piskolojim beni bitiriyor en kotu ne olabilir basima ne gelir