eşim darp raporu almıs boşanmak ıstıyor
her keze sımdıen tesk ederım durum soyle esımle 4 yıllık evlıyız ve 2 yasında bır oğlumuz var bu 4 senelık zaman ıcınde hıc bır sıkıntımız problemmız olmadı kavga dahı etmedık..eşimin kardesının 15 gun once dugunu vardı ve benden ızın ısteyerek memlekte gıttı ıslerımden oturu ben gıdemendım ama sonra esım donmek ıstemedı gel cocugu al dıye telefon actı..gıttım cok ıkna etmeye calıştım dıller doktum piskolajısının bozuk oldugu her halınden bellıydı ve esımı hastane goturup sakınlestırıcı yapıldı sonra eve gerı donuldu ama esım hala benım uzerıme saldırıyor hakaretler edıyor aıleme ve anneme saldıyordu o esnada annem bayğınlık felan gecırdı ..eşim durman bana bır tokat atın kendımde değilim diyordu en sonunda dayanamadım ve bır tokat attım sonra kavlar dovusler felan en son bızı bıcakla kovalıdı bu sure ıcınde benım tek tokatan başa hıcdbır darpım olmadı ama bız gerı dondukten sonra eşim orada kaldı ve darp raporu aldı sımdı boşanma davası acmaya hazırlanıyor tazmınat nafaka alacakmıs anlaşmaya yanaşmıyoır durumlar gercekten vahım durumda benım ssk asgarı ucretten yatıyor ve bırde 110 ay daha taksıdı olan kredi bır evımız var bu durumda benden ne alabılır bu boşanma surecı nasıl devam eder benım nıyetım nafaka almması felan değil sadece neden o nafakaya guvenerek boşanmak ıstıyor onu anlmas değilim
şimdien tesk ederım
Cevap: eşim darp raporu almıs boşanmak ıstıyor
birde eşim aylardır antı depresan ılaclar kulalnıyordu bunun recetelerle ıspatı mumkundur zaten sskdan cıkar yada doktor raporu alınabılır sımdı tekrar gorustum senı surundureceğim dıyor felan fılan yanı kılçlar cekılmıs bıcımde bende karsı saldırıya gecme kararı alırsam yanı esımın bana yapmak ıstedıgını ben ona yapabılırmıyım sebepsız yere evlılıgı bıtırdıgı ıcın o 2 yasındakı cocugu ailesiz bıraktıgı ıcın tazmınat alabılırmıyım eşimden