Geri alınan şikayet hakkında ?
Yaşım 18den küçük 2 hafta önce ben ve annem, komşumuz ve çocuğuyla sözlü kavgaya girdik büyüyünce polis geldi götürdü onlar karakolda şikayetçi olucaklardı hastaneye falan gidince darp için oda korktu şikayetçi olmadi. Ben ve onun çocuğu çocuk şubede ifade alınıp eve bırakıldık olay kapandı. Çocuk subedeki adam işlem baslamadigi için bişe olmuyacak demişti. Bugün 2 hafta geçti polis geldi ve benim verdiğim ifadenin altına imza attırdı annemden almadılar. Sordum bişe yok dediler. Bu olay neydi şimdi içime bir şüphe düştü bişe olurmu?
Cevap: Geri alınan şikayet hakkında ?
Hakkınızda büyüklerin işine burnunu sokmak suçundan dava açılacak ağır ceza mahkemesine çıkacaksınız yüzde elli ihtimalle on sene hapis cezası alacaksınız geçmiş olsun.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Hakkınızda büyüklerin işine burnunu sokmak suçundan dava açılacak ağır ceza mahkemesine çıkacaksınız yüzde elli ihtimalle on sene hapis cezası alacaksınız geçmiş olsun.
Hocam 18 altı dediysek o kadarda küçük değiliz 17 yaşıma giricem :D insanın içinde yinede bir kuşku kalıyor siciline bişey olucak diye korkuyor
Korkmakta haklısın tabi kodeslerde çürüyecen sonuçta hırlısı var hırsızı var orda da insanı rahat bırakmıyolarki.
Alıntı:
Korkmakta haklısın tabi kodeslerde çürüyecen sonuçta hırlısı var hırsızı var orda da insanı rahat bırakmıyolarki.
hocam peki benim sicilime bişe olucakmı, karşı taraf şikayetçi olmadı ancak olaydan 2 hafta sonra neden benim ifademi imzalatmak için eve geldiler ?
Sicilin çarşamba pazarına dönecek malesef ifadeni verir vermez imzalatmaları lazımdı kafa nerdeyse artık unutmuşlar demekki.
Alıntı:
Sicilin çarşamba pazarına dönecek malesef ifadeni verir vermez imzalatmaları lazımdı kafa nerdeyse artık unutmuşlar demekki.
hocam bu çarşamba pazarı konusunda ciddimisiniz, ben fen lisesinde okuyorum ideallari olan biriyim geleceğim yanmasın ?
Hocam sizle kafa buluyor:)