Merhaba arkadaşlar telefonumuz çalındığında ne yapmalıyız bulunma olasılığı nedir
Printable View
Merhaba arkadaşlar telefonumuz çalındığında ne yapmalıyız bulunma olasılığı nedir
merhaba , bugun bi mağazadan cıkarken çantamdaki o mağazada da satılan ürün öttü. daha sonra güvenliğe durumu anlattım bu başka bi yerden alındı diye fakat şimdi internetten okudugum birçok suçlama gerçekleşmiş. benimde başıma gelir diye korkuyorum. sonradan kimliğimi tespit edip bana da aynı suçlamalar olabilir mi. sonucta mağazadan cıktım gittim. bişe olmadı tekrar. ama bana inanmayıp tekrar suçlama yaparlarmı. işin kötüsü girerkende ötmedi :s ne yapmam gerekiyor
teşekkürler
Hakkınızda bir tutanak tutulmadıysa unutun gitsin artık.
Çantanızdaki ürünü A mağazasından aldınız. Ürün üzerinde emniyet bantı / ya da düğmesi olması lazım. Aldığınız mağazada bu bant ya da düğme sökülmeden çıkmanız mümkün değil kapıdaki güvenlik çıtalarına yaklaştığınızda alarm verirdi. .
Velev ki böyle oldu da çıktınız, B mağazasına aynı güvenlik çıtaları arasından girdiyseniz girerken alarm vermeliydi. Girerken alarm vermediyse ya sensörler arızalı ya da giriş kapısı ile çıkışı farklı, girişte sensörlü çıta yok. Ya da sizin çantanıza bu ürün mağaza içerisinde iken girdi..
Eğer alarm çaldıktan sonra gelen güvenlik görevlisine durumu izah ettiniz ve sizinle ilgili herhangi bir tutanak / rapor / Mağaza Müdürlüğünde kimlik tespiti vs tarzı bir işlem yapmamışlarsa endişelenmenizi gerektirecek bir durum yoktur.